? مواد لازم:
? تره: يک کيلو
? سير: چند حبه
? تخم مرغ: 5 تا 6 عدد
? گردوي خرد شده: يک استکان
? گردوي درسته: 6 عدد
? زرشک: 50 گرم
? روغن: به ميزان لازم
? نمک و فلفل: به ميزان لازم.
? طرز تهيه:
ابتدا تره را چند بار بشوييد و بعد از اينکه آب آن کاملاً خشک شد آن را ريز و نگيني خرد کنيد. سير که بهتر است تازه باشد، تخم مرغ ها، نمک و فلفل را کاملاً با آن مخلوط کنيد و خوب هم بزنيد. روغن را درون ماهيتابه داغ کنيد و نيمي از مواد را در تابه بريزيد سپس در آن را بگذاريد تا کمي خودش را بگيرد. بعد گردوي خرد شده و زرشک را روي سطح کوکو پخش کنيد و بقيه مواد کوکو را روي آن بريزيد. سپس گردوهاي درسته را روي سطح کوکو بگذاريد و کمي فشار دهيد. بعد در آن را بگذاريد تا خودش را بگيرد و کاملاً بپزد.
بعد از اينکه زير آن سرخ شد کوکو را برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز سرخ شود و به شکلهاي دلخواه کوکو را برش دهيد.
منبع:www.vista.ir /ج