? مواد لازم:
? برنج: 2 پيمانه؛
? گوشت چرخ کرده: 200 گرم؛
? تخم مرغ: 1 عدد؛
? آب: به ميزان لازم؛
? پياز متوسط: 1 عدد؛
? نعناع خشک: 1 قاشق غذاخوري؛
? سرکه: به مقدار کافي؛
? شکر: 3 تا 4 قاشق غذاخوري؛
? نمک و زردچوبه: به ميزان لازم؛
? روغن مايع: به ميزان لازم؛
? طرز تهيه:
برنج را با کمي آب نيم پز کرده و سپس پياز رنده شده را همراه گوشت به برنج اضافه مي کنيم. تخم مرغ، نعناع، نمک و زردچوبه را نيز به گوشت و برنج اضافه کرده و با دست خوب ورز مي دهيم تا چسبندگي پيدا کند.
از مواد به انداز? يک نارنگي کوچک برداشته و در دست به شکل کتلت درست مي کنيم؛ ولي کتلت بزرگ و قطور. سپس آن ها را فقط در يک رديف کف قابلم? مورد نظر چيده و روي آن ها شکر، سرکه، آب و کمي روغن مي ريزيم و با حرارت کم به مدت 45 دقيقه تا يک ساعت مي پزيم.
منبع:www.vista.ir /ج