مواد لازم:
• تره فرنگي يک دسته
• روغن يک چهارم پيمانه
• آرد نصف پيمانه
• آب گوشت يا مرغ 6 پيمانه
• زرده تخم مرغ 2 عدد
• خامه ترش 2 قاشق سوپ خوري
• نان خشک سرخ ريز شده نصف پيمانه
• نمک و فلفل به مقدار کافي
طرز تهيه:
تره فرنگي را شسته و قسمت هاي اضافه و ريشه آن را جدا مي کنيم و به صورت حلقه هاي مساوي مي بريم. سپس آن را در روغن تفت مي دهيم. آب را در يک ظرف کوچک با آب سرد حل مي کنيم و روي تره ها مي ريزيم سپس آب گوشت يا مرغ را به آن اضافه مي کنيم و مي گذاريم چند جوش بخورد تا بوي خامي آرد هم برود. سپس نمک و فلفل را اضافه مي کنيم.
در موقع کشيدن، زرده تخم مرغ را با خامه ترش و چند قطره آبليمو مخلوط کرده و به سوپ اضافه مي کنيم. روي سوپ را با نان خشک سرخ شده تزيين مي نماييم.
نوش جان...