مواد لازم براي اسنک با سس پستو ايتاليايي
پنير موتزارلا يک دوم پيمانه
پودر پسته و گردو از هر کدام يک دوم پيمانه
سبزي معطر 3 قاشق سوپخوري
پودر سير يا سير له شده 1 حبه
روغن زيتون يک دوم پيمانه
کره 25گرم
فلفل، نمک به ميزان لازم
نان تست به ميزان لازم
مواد لازم براي اسنک سيب و دارچين
سيب 3 - 2 عدد
پودر گردو 3 قاشق سوپخوري
پودر دارچين 1 قاشق چايخوري
کره 25 گرم
عسل 3 قاشق سوپخوري
پنير ورقه اي 6 ورق
نان تست به ميزان لازم
طرز تهيه:
اين اسنک به عنوان ميان وعده مناسب است يا به عنوان شام سبک براي فصل پاييز و زمستان مناسب تر است.
اگر دانه صنوبر در دسترس داشته باشيد طعم خوبي به اين اسنک ميدهد.
اين سس که درست ميکنيم با پاستاي آبکش شده هم اگر مصرف شود خيلي خوشمزه ميشود ولي براي استفاده با ماکاروني بهتر است از پودر پنير پارمزان به جاي پنير موتزارلا استفاده شود.
از هر نوع پنيري ميتوانيد داخل اين سس براي اسنک استفاده کنيد مثل پنير گودا، پنير چدار و پارمزان و موتزارلا.
ما در اينجا به همراه پنير موتزارلا از پودر پنير پارمزان هم استفاده ميکنيم.
ميتوان از پودر سير در اين سس استفاده کرد اما توصيه ميشود از سير له شده استفاده کنيد.
همه مواد را با هم مخلوط ميکنيم روغن زيتون را کم کم و در چند مرحله به مواد اضافه کرده و مخلوط ميکنيم.
ميتوانيم مواد را داخل دستگاه غذاساز با هم مخلوط کنيم.
وقتي مواد آماده شد يک نان تست برميداريم نيازي نيست اين لايه زيري نان را چرب کنيم. از مواد به صورت يک لايه نازک روي نان ميماليم تا همه سطح نان پوشيده شود بعد يک لايه ديگر نان روي مواد گذاشته و روي نان را با مقداري کره چرب ميکنيم تا موقع پختن خوب برشته شود.
ميتوان در اين مرحله کره را حذف کرد چون مواد روغن زيتون دارد.
5 دقيقه قبل دستگاه ساندويج ساز را به برق ميزنيم. اسنک را درون دستگاه ميگذاريم با دست در دستگاه را کمي فشار داده و نگه ميداريم تا لايه بالايي نان روي مواد کامل نشست کند بعد به آرامي در دستگاه را ميبنديم تا اسنک پخته شود.
طرز تهيه اسنک سيب و دارچين
اين اسنک به جاي کيک يا شيريني براي بعد از ظهر در نظر گرفته ميشود.
سيب را پوست ميکنيم و با هسته گير هسته هاي آن را جدا ميکنيم بعد به صورت حلقه اي برش ميزنيم تقريبا نيم سانتي متر ضخامت حلقه ها باشد.
نيازي نيست به سيب آبليمو بزنيم چون سريع مصرف ميکنيم.
يک نان تست برميداريم تکه هاي سيب را روي آن ميگذاريم و مقداري عسل روي سيبها و کمي روي جاهايي از نان که باز است به جز لبه هاي کناري آن ميماليم بعد روي آنها پودر گردو و پودر دارچين ميريزيم.
دارچين طعم بسيار خوبي به اين اسنک ميدهد.
يک لايه پنير روي مواد ميگذاريم و روي آن يک لايه نان تست قرار ميدهيم و روي نان را با کره چرب ميکنيم و داخل دستگاه قرار ميدهيم.
سعي کنيد وقتي ميخواهيد دو تا اسنک را در دستگاه قرار دهيد هر دو را همزمان قرار دهيد چون اگر يکي از آنها زودتر گذاشته شود و برشته شود سطح دستگاه پايين ميايد و با اسنک ديگر هماهنگ نخواهد شد.
بهتر است اول اسنک سيب را داخل دستگاه قرار دهيد تا بوي سيب در دستگاه بپيچد.
وقتي اسنک ها آماده شد از خط وسط برش ميزنيم تا به شکل مثلث دربيايد.
هر نوع موادي را که دوست داشته باشيد ميتوانيد با کمي تغييرات به شکل اسنک درآوريد.
منبع: آشپز ايراني