طرز تهيه :
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نموده تا گرم شود . کره را با پودر قند مخلوط کنيد و با همزن برقي بزنيد تا لطيف شود . زرده هاي تخم مرغ و وانيل را اضافه نموده 5 دقيقه با همزن بزنيد تا کرم رنگ و کشدار شود سپس رنده پوست پرتقال ، پودر بادام ، آرد و نمک را به تدريج به مايه مذکور اضافه نموده آرد را در حدي به مايه اضافه کنيد تا خمير به دست نچسبد . روي سطح صافي کمي آرد پاشيده ، خمير را به قطر 1 سانتي متر باز نموده و قالب گرد بزنيد . تعداد اين قالبها بايد زوج باشد . وسط نيمي از آنها را با قالب گرد کوچکتري حفره ايجاد کنيد و در سيني چيده در طبقه وسط فر 10 الي 15 دقيقه قرار دهيد تا شيريني ها بپزند سپس از فر بيرون آورده بر روي شيريني هاي کامل مارمالاد ماليده و شيريني هاي سوراخ دار را روي آنها قرار دهيد و مقداري پودر قند و شکلات رقيق روي آن بريزيد .
مواد لازم :
آرد 2/3 و 2 پيمانه
کره 3/4 پيمانه و 3 قاشق سوپخوري
زرده تخم مرغ 3 عدد
پودر بادام 1/3 پيمانه
نمک 1/8 قاشق چايخوري
پودر قند 2/4 پيمانه
وانيل شکري 1/4 قاشق چايخوري
رنده پوست پرتقال 1/4 قاشق چايخوري
مارمالاد دلخواه مقداري