طرز تهيه :
زرده هاي تخم مرغ را با شكر كاملاَ بزنيد تا كرم رنگ و كشدار شود سپس شير رداغ را كم كم به زرده ها اضافه نموده مواد را باهم مخلوط نماييد. روي حرارت ملايم قرار داده ، مرتباَ هم بزنيد . در اين مدت ورقه هاي ژلاتين را به مدت دو دقيقه در آب سرد قرار دهيد . پس از اينكه مواد فوق الذكر كمي غليظ شد. ورقه هاي ژلاتين رااز آب سرد بيرون آورده به مواد بالا اضافه كنيد . كمي هم بزنيد تا ژلاتين در مواد حل شود . از روي حرارت برداشته وانيل را اضافه كنيد. گيلاس ها را درسته و از وسط دو نيم كرده هسته هاي آن را بيرون بياوريد. با كمپوت ديگري كه در نظر گرفته ايد، در كرم بريزيد و مخلوط نمائيد . بهتر است كمپوت ها راخودتان تهيه كنيد . مايه را در قالب مناسبي بريزيد . سپس در يخچال بگذاريد به مدت بيست و چهارساعت بماند تا كرم كاملاَ بسته شود ، كرم را از يخچال بيرون آورده و ته قالب را يك لحظه در آب گرم بزنيد و كرم را در ظرف مورد نظر برگردانيد و روي آن را با خامه و اطرافش را با ميوه تزئين كنيد .
مواد لازم :
شكر 6 قاشق سوپخوري
زرده تخم مرغ 3 عدد
شير داغ 1/2-1 پيمانه
ورقه ژلاتين 5 ورق
وانيل شكري 1/4 قاشق چايخوري
كمپوت گيلاس 1 پيمانه
كمپوت دلخواه 1 پيمانه
خامه براي تزئين 1/2 پيمانه