? مواد لازم:
? ماهي متوسط: 1 عدد
? رب گوجه فرنگي: 2 قاشق غذا خوري
? نمك و ادويه و زعفران: به ميزان كافي
? سير: 5-6 حبه
? پياز متوسط: 1 عدد
? فلفل قرمز: 1 قاشق غذاخوري
? طرز تهيه:
ماهي را پس از شستن و تكه كردن به آن نمكزده و آن را سرخ ميكنيم وكنار ميگذاريم.
سيرها را كوبيده با پياز رنده شده تفتميدهيم و رب گوجه فرنگي را در يك ليوان آبحل كرده و به آن اضافه ميكنيم. وقتي به جوشآمد، نمك و فلفل و ادويه را به آن اضافه كرده وميگذاريم بجوشد، در آخر به آن زعفران اضافهكرده و روي ماهي سرخ شده ميريزيم. اين غذاتند ميباشد و ميتوانيد مواد را لابه لاي برنج همگذاشته و ميل نماييد.
منبع:www.vista.ir