مواد لازم:
سيب زميني حلقه شده 450 گرم
روغن زيتون 1 قاشق غذاخوري
کره 3 قاشق غذاخوري
آرد 40 گرم
آبليمو 1 قاشق غذاخوري
سوياسس 1 قاشق غذاخوري
سس کچاب 3 قاشق غذاخوري
پيازچه 100 گرم
لوبيايي چيتي و قرمز و سفيد 400 گرم (روي هم)
لوبياي سبز 150 گرم
قارچ ورقه شده 200 گرم
ريحان خرد شده 1 قاشق غذاخوري يا بيشتر
نمک، فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
سيب زميني را بخارپز ميکنيم يا داخل آب خيلي کم ميگذاريم 5 - 4 دقيقه بجوشد و نيم پز شود.
ورقه هاي سيب زميني خيلي نازک نبايد باشد.
روي سيب زمنيها روغن زيتون ميريزيم تا مزه دار شوند.
کره را روي حرارت ميگذاريم تا ذوب شود بعد آرد را اضافه ميکنيم و تفت ميدهيم تا بوي خامي آرد گرفته شود.
سس کچاب و سس سويا را به آرد اضافه ميکنيم و تفت ميدهيم تا کمي غليظ شود.
داخل سس نمک اضافه نميکنيم چون سوياسس خودش نمک دارد.
حبوبات را يک شب قبل خيس ميکنيم تا نفخش گرفته شود.
لوبياي چيتي و قرمز و سفيد و سبز را از قبل ميپزيم در حدي که فقط پخته شود و له نشود.
زماني که لوبياي سبز را ميپزيم در ظرف را نميگذاريم تا لوبيا رنگ سبز خود را از دست ندهد.
هر چهار نوع لوبيا را در ظرفي ميريزيم و با هم مخلوط ميکنيم.
قارچ ورقه شده خام يا تفت داده شده را اضافه ميکنيم.
ما قارچ را تفت داده و کمي هم آبليمو اضافه کرده ايم ميتوان از خام آن هم استفاده کرد.
پيازچه و ريحان را هم به مواد اضافه ميکينم.
آبليمو را هم به مواد اضافه ميکنيم بعد سسي را که تهيه کرديم روي مواد ميريزيم و خوب مخلوط ميکنيم و مقداري کمي نمک و مقداري هم فلفل اضافه ميکنيم و مخلوط ميکنيم.
مواد را داخل ظرف ميريزيم. نيازي به چرب کردن ندارد چون مواد خودشان آب ميندازند.
سيب زمينيها را روي مواد ميچينيم تا سطح مواد پوشيده شود.
روي مواد فويل ميکشيم و در فري که از قبل با 200 درجه گرم کرده ايم طبقه وسط فر ميگذاريم بعد از 10 دقيقه حرارت را روي 180 تنظيم ميکنيم و به مدت يک ساعت ميگذاريم بپزد.
بعد از يک ساعت ظرف را از داخل فر برميداريم و فويل را برداشته با يک چنگال سيب زمينيها را امتحان ميکنيم ببينيم نرم شده اند يا نه اگر نرم نشده باشند دوباره داخل فر ميگذاريم.
بعد از يک ساعت وقتي مواد پخته شد 20 دقيقه هم ميتوانيم بدون فويل زير گريل بگذاريم تا روي سيب زمينيها برشته شود.
در صورت تمايل از پنير پيتزا هم ميتوانيم براي روي مواد استفاده کنيم.
ميتوان اين غذا را روي گاز هم تهيه کرد در قابلمه را ميگذاريم و ميگذاريم بپزد در اين حالت سيب زمينيها برشته نميشوند و فقط پخته ميشوند.
منبع: آشپز ايراني