مواد لازم
2ليوان سيب زميني پخته و خرد شده
1 ليوان نخود سبز پخته
يک دوم ليوان لبو يا هويج پخته و خرد شده
1 ليوان يا 1 قوطي تن ماهي کالباس خرد شده يا تن ماهي
يک دوم ليوان سبزي خرد شده( نعناع، جعفري و ترخون)
يک دوم ليوان خيارشور
3 تا 4 قاشق غذا خوري سرکه
يک دوم شيشه سس280 گرمي سس مايونز
به مقدار کافي نمک و فلفل
طرز تهيه:
سيب زميني پخته را با نخود سبز پخته، لبو يا هويج پخته ( در تابستان بجاي لبو از هويج مي توان استفاده کرد) و کالباس يا تن ماهي بدون روغن مخلوط مي کنيم.سس مايونز را با سرکه، نمک، فلفل و سبزيجات خرد شده و خيار شور مخلوط مي کنيم . مواد قبلي را داخل سس ريخته و بهم مي زنيم سالاد را در يک ظرف ريخته و مي توان روي آن را با گوجه فرنگي و خيار شور و کالباس حلقه شده تزئين کرد. لازم به يادآوري است که مي توان به جاي ترخون ونعناي تازه، از خشک شده آنها استفاده کرد. سيب زميني را هم بدون آب و با ريختن مقداري نمک به ته ظرف مي توان پخت.
نکات تغذيه اي
اين سالاد منبع مناسبي از پروتئين است. اگر از تن ماهي در تهيه آن استفاده شود، به دليل موجود بودن چربي غير اشباع امگا 3 در تن ماهي، براي، پيشگيري از بيماريهاي قلبي بسيار مفيد است همچنين به دليل رنگ متنوع مواد تشکيل دهنده سالاد و تهيه آن بصورت سرد، براي کودکان غذايي جذاب و خوشايند خواهد بود.
اين سالاد داراي 2160 کالري انرژي مي باشد. اگر 6 نفر آن را ميل کنند، بطور متوسط سهم هر فرد از انرژي 360 کالري مي باشد.
منبع: parsianstore.ir