مواد لازم :
کنسرو قارچ: يک قوطي
خيار شور 4: عدد
سيب زميني آب پز 4 عدد متوسط
نخود سبز پخته دو سوم فنجان
تخم مرغ آب پز يک عدد
کره 50 گرم
هويج آب پز 2 عدد
سس مايونز 4 قاشق سوپخوري
آب ليمو 3 قاشق سوپخوري
روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
طرز تهيه :
ابتدا قارچ ها را بشوييد. سپس آنها را ورقه ورقه کرده و با کره تفت دهيد تا آب قارچ ها کشيده شود. ظرف را از روي حرارت برداريد . هويج ، خيار شور و سيب زميني را خرد کنيد و با نخود سبز مخلوط کنيد. سس مايونز، آب ليمو ، روغن زيتون ، نمک و فلفل را مخلوط کرده و مرتب به هم بزنيد تا يکدست شود.
سپس قارچ را به مواد مخلوط شده اضافه کنيد و سس را هم روي آنها بريزيد . سالاد را کاملاً به هم بزنيد و آن را در ظرف سالاد ريخته و اطراف ظرف را با چند برگ ريحان يا نعناع و جعفري و گوجه فرنگي گل شده تزئين کنيد. سپس تخم مرغ آب پز شده را رنده کرده و روي سالاد بريزيد.
منبع:آشپزي ضيافت