مواد لازم :
1 فنجان جوانه گندم
1 فنجان جوانه ماش
250 گرم ميگوي پخته شده
صف فنجان نخود فرنگي پخته شده
صف فنجان هويج آب پز و خرد شده
2 عدد متوسط گوجه فرنگي خرد شده
3عدد خيارشور خرد شده
4 قاشق غذاخوري روغن زيتون
4 قاشق غذاخوري آبليمو
به ميزان دلخواه نمك و فلفل
طرز تهيه:
تمامي مواد فوق را در يك ظرف ريخته و مخلوط مي كنيم.سپس روغن زيتون، آبليمو، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و به مواد قبلي اضافه مي كنيم.
نكات تغذيه اي:
درتهيه اين سالاد، ميگو كه يك موجود آبزي است ، به كار رفته و همين مي تواند وجه تمايز اين سالاد با ديگر سالادها باشد. گوشت آبزيان به غير از منابع پروتئين، سرشار از اسيد آمينه هاي ضروري و زودهضم ، داراي اسيدهاي چرب بلند زنجيره وغيراشباع است. به خصوص داراي وجود اسيدهاي چرب امگا 3 است ، كه مصرف آن در زنان باردار باعث ارتقاي ضريب هوشي و رشد سيستم عصبي كودكان مي شود و از رسوب كلسترول در رگ هاي منتهي به قلب جلوگيري مي كند.
جوانه گندم و ماش هم منبع خوبي از ويتامين هايB هستند و براي رشد بهتر مو، پوست، اعصاب و كودكان در حال رشد مناسب هستند.
كل انرژي اين سالاد، 958 كالري است ، كه اگر توسط 3 نفر ميل شود، سهم هر فرد 320 كالري خواهد بود.
منبع:ashpazkocholo.blogfa.com