جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دو نوع سس سبزيجات
-(3 Body) 
دو نوع سس سبزيجات
Visitor 466
Category: دنياي فن آوري
سس سبزيجات خودرو
مواد لازم براي سس سبزيجات خودرو:
غاز اياغي (پا غازي)
سيرک (چيريش)
شنگ
سرکه بالزاميک
سير 1 حبه در صورت تمايل
روغن زيتون يک دوم پيمانه
نمک، فلفل سياه
طرز تهيه:
اگر لازم باشد ميتوان مقدار روغن را بيشتر کرد.
سرکه بالزاميک را به خاطر گزندگي کمتري که دارد استفاده ميکنيم و ميتوان از سرکه سفيد هم به جاي آن استفاده کرد.
سيرک و شنگ و غاز اياغي را جداگانه خرد ميکنيم بعد با هم داخل مخلوط کن ميريريم.
اين سس با هر جور غذايي سرو ميشود مثل انواع نانها، برنج، کباب براي مزه دار کردن و براي تمام فصول سال هم ميتوان نگه داشت.
اين سبزيهاي گفته شده مخصوص فصل بهار است.
اکثراً مردم براي اينکه سبزيجات را نگه دارند آنها را خشک ميکنند که بخش عمده اي از خواص سبزي از بين ميرود اما اين سبزيجات که ذکر شد اگر خشک شود طعم آن خوب نخواهد بود براي همين به روشي که گفته ميشود سس را درست کنيد و نگه داريد.
غاز اياغي ويتامين ث زيادي دارد و براي تصفيه خون و سفت شدن لثه ها مفيد است. همچنين اين سبزيجات بسيار معطر هستند.
سرکه را براي ماندگاري سس استفاده ميکنيم.
سرکه و روغن زيتون را اضافه ميکنيم.
براي اينکه اين سس ماندگاري بيشتري داشته باشد بايد داخل روغن شناور باشد.
نمک اضافه ميکنيم فلفل سياه و سير خرد شده را هم اضافه ميکنيم و مواد را خوب مخلوط ميکنيم.
تا شش ماه اين سس تازه مي ماند البته در ظرف در بسته باشد و هميشه مقداري روغن سطح سس وجود داشته باشد.
مواد داخل مخلوط کن خوب مخلوط شده و خورد ميشود.
براي پاستاها، نان تست شده، چاشني سالاد هم اين سس استفاده ميشود.
ميتوان سس را با گردو هم مزه دار کرد.
تهيه سس دَلار
گشنيز 150 گرم
نعناع 250 گرم
نمک به ميزان لازم حدوداً 1 قاشق غذاخوري
گشنيز را خرد ميکنيم برگ نعناع به آن اضافه ميکنيم نمک هم اضافه ميکنيم.
موارد مصرف اين سس با گوجه سبز و خيار است يا اينکه داخل سرکه شيره يا شربت سکنجبين استفاده ميشود و با کاهو لذيذ ميشود.
براي مزه دار کردن مرغ يا گوشت هاي کبابي هم استفاده ميشود.
توجه کنيد موقعي که از دلار استفاده ميکنيد نمک غذا را در آخر اضافه کنيد.
اين سس خيلي شور است.
سبزيها را خرد ميکنيم نمک اضافه ميکنيم. بايد کامل ريز شوند و له شوند.
منبع:آشپز ايراني
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image