جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چند نكته درباره سرخ كن
-(1 Body) 
چند نكته درباره سرخ كن
Visitor 358
Category: دنياي فن آوري
شايد شما هم با ديدن سيب زميني سرخ كرده و هات داگهاي اشتهاآور، وسوسه شده و تصميم بگيريد؛ سرخ كن بخريد، اما قبل از اين كار بهتر است چند نكته را به خاطر داشته باشيد.
نخست اينكه براي خريد چنين دستگاهي تعداد اعضاي خانواده را در نظر بگيريد. بدين ترتيب كه اگر تعداد شما بيشتر از دو نفر مي باشد بهتر است سرخ كني با ظرف روغن استوانه اي تهيه كنيد و براي خانواده هاي كم جمعيت ظرف روغن چهار گوش مناسبتر است.
همچنين موقع استفاده؛ روغن بايد نيمي از ظرف را پر كند و نكته مهمتر اينكه هيچ گاه بيش از حد مجاز روغن نريزيد. چون ممكن است روغن سرريز شود.
مسأله بعد، بهترين روغن براي استفاده از اين دستگاه، روغنهاي مخصوص سرخ كردن است. البته به ياد داشته باشيد، هيچ گاه براي صرفه جويي دو نوع روغن را با هم مخلوط نكنيد.
در حين كار با سرخ كن شايد برخي مواقع با اينكه روغن به اندازه كافي ريخته ايد باز هم روغن سرريز شده يا كف كند. علت اين امر مي تواند وجود مواد غذايي آب دار و يا نمك زدن به مواد غذايي پيش از سرخ كردن باشد.
نكته اي كه جا دارد يادآور شويم اينكه براي سلامت بيشتر بهتر است از مواد يخ زده استفاده نكنيد، بنابراين بعد از باز شدن يخ مواد غذايي آنها را به كار ببريد.
براي شستشو و تميز كردن دستگاه سرخ كن نيز توجه داشته باشيد ظرف روغن دستگاه مزبور، متحرك باشد، زيرا در اين حالت امكان شستشو و نظافت آن آسانتر مي شود. در ضمن يكي از اجزاي سرخ كن فيلتر آن است كه كاربرد آن جلوگيري از پخش بخار و بوي غذا مي باشد. اين فيلتر كربني نبايد با آب تماس پيدا كند، زيرا باعث از بين رفتن خاصيت كربني آن مي شود.
از اين رو، توصيه مي شود هنگام شستشوي دستگاه، آن را از داخل در سرخ كن بيرون آورده و بعد دستگاه را بشوييد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image