به راحتى مى توانيد با تهيه سالاد ذرت در آشپزخانه، جايگزين مناسبى براى ذرت پخته هاى خيابانى تدارك ببينيد. بوى ذرت به تنهايى بسيار اشتهاآور است درست همان دليلى كه برخى را به خوردن ذرت پخته معروف «مكزيكى» در خيابان وا مى دارد.
مواد لازم:
ذرت پخته شده ( ذرت ديرپز است مى توانيد از كنسرو آن استفاده كنيد): يك ليوان، هويچ پخته: نصف ليوان، نخود سبز پخته: يك ليوان، كاهوى خرد شده: يك ليوان، مغز پرتغال خرد شده: يك ليوان، كالباس: 100 گرم، خامه: 100 گرم، سس مايونز (ترجيحا خانگى و دست ساز!) : 100 گرم، شكر: 2 قاشق غذاخورى، آبليمو: 2 قاشق غذاخورى، نمك: به اندازه استاندارد!
شيوه پخت:
براى پخت ذرت، بلال را با چوبش در ديگ زودپز به مدت 2 ساعت با مقدارى نمك مى پزيم، همه مواد گفته شده را به جز سس و هويج با هم مخلوط مى كنيم. خوب كه هم زديم روى آن را با سس و هويج تزيين مى كنيم.
چند نكته غذايى:
اين سالاد پركالرى براى افراد كم اشتها به ويژه كودكان بسيار مناسب است.
* هويج پخته خواص آنتى اكسيدانى اش از هويج خام بيشتر است
* بكوشيد از كالباس استفاده كنيد كه داراى مارك تجارى معتبر و استاندارد باشد
* اين سالاد به خاطر وجود خامه، سس و كالباس خيلى زود كهنه و ترش مى شود بنابراين به اندازه مصرف، تهيه كنيد
* اين غذاى سرد را مى توانيد با نان باگت فرانسوى براى كودكان و يا در پيك نيك سرو كنيد
* انرژى كل غذا، 1630 كالرى است كه اگر 4 نفر ميل نمايند سهم هر فرد به طور متوسط 407 كالرى است