مواد لازم:
يك دوم ليوان كلم سفيد ريز خرد شده
يك ليوان جوانه گندم
يك دوم ليوان هويج ريز رنده شده
سه چهارم ليوان فلفل دلمه اي ريز خرد شده در سه رنگ
بيست عدد زيتون بدون هسته
يك دوم ليوان ذرت پخته شده يا كنسرو
يك چهارم ليوان كشمش در صورت تمايل
يك چهارم ليوان روغن زيتون
يك چهارم ليوان سركه سيب
نمك و فلفل به ميزاندلخواه
طرز تهيه:
تمامي مواد فوق را با هم مخلوط مي كنيم، درظرف مناسبي يك تا دو برگ بزرگ كلم را در ته ظرف قرار مي دهيم و مواد را داخل آنهامي ريزيم و دور تا دور آن را با جوانه گندم پر مي كنيم، هنگام سرو مخلوطي از نمك وفلفل و سركه و روغن زيتون را روي سالاد ميريزيم در صورت تمايل مي توانيد به جايروغن زيتون از روغن هاي ديگر مخصوص سالاد هم استفاده كنيد و در صورت نداشتن رژيمخاص غذايي مي توانيد از انواع سس سالاد نيز استفاده كنيد
منبع:ashpazonline.com