موادلازم:
ماهي آمور,فيتوفاگ ,كپور يك كيلوگرم
لپه 2/1 ليوان
جعفري يك استكان ساتوري
برنج 2/1 ليوان(خيسانده)
پياز 2عدد(خردشده وتفت داده شده)
نمك ,فلفل ,زردچوبه بميزان لازم
آبليمو بميزان لازم
رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري
كلم برگ يك عددكوچك
سير 2حبه
طرزتهيه:
برگهاي كلم را از هم جدا كرده در آبجوش يك لحظه مي جوشانيم وكنار مي گذاريم تا سرد شود. ماهي را چند دقيقه در كمي آب مي ريزيم تا بتوان در صورت داشتن استخوان آنها را از گوشت جدا كرد.گوشت ماهي راتكه تكه كرده درپياز داغ همراه با كمي نمك , زردچوبه , فلفل , سير رنده شده وجعفري تفت مي دهيم. لپه را با آب وكمي نمك خوب پخته ودر انتهاي كار برنج را اضافه كرده چند دقيقه كه جوشيد از صافي رد مي كنيم وبه مواد بالا اضافه مي كنيم. يك قاشق رب گوجه فرنگي نيز اضافه كرده وخوب مواد را مخلوط مي كنيم.
مقداري از مواد را داخل هر برگ كلم گذاشته ودلمه ها را در قابلمه اي كه پياز داغ وزردچوبه را تفت داده ورب گوجه وآبليمو را اضافه كرده وتفت داده ايم چيده سپس مقداري آب روي دلمه ها مي ريزيم تا كاملاً روي دلمه ها را بگيرد وحدود نيم ساعت با حرارت ملايم آنها را مي پزيم.براي چاشني آن نيز مي توان بجاي رب ,از سس تمبرهندي استفاده كرد.
منبع:www.vista.ir /ج