جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرغ بريانى
-(0 Body) 
مرغ بريانى
Visitor 408
Category: دنياي فن آوري
حتما شما بارها مرغ هاى بيچاره اى را ديده ايد كه در حالى كه سيخ جوجه گردان فر از بدنشان گذشته آن قدر مى چرخند تا قابل خوردن شوند. چقدر وقتى گرسنه بوده ايد مى خواستيد قطعه اى از اين مرغ نصيبتان شود اما از آنجا كه اين مطلب با سركليشه سفره ايرانى چاپ مى شود مواد لازم و طرز تهيه آن را در اين شماره آورده ايم. نام اين غذا مرغ بريانى است نه مرغ كنتاكى!

مواد لازم:

مرغ درشت: يك عدد، زعفران آبكرده: به مقدار دلخواه، نمك و فلفل: به ميزان لازم، قارچ 200 گرم، پياز درشت: يك عدد، گوجه بزرگ: 3 عدد، فلفل دلمه اى: يك عدد، روغن مايع: 2 قاشق غذاخورى، آبليمو: يك قاشق غذاخورى.

طرز تهيه:

مرغ را تميز مى كنيم اما پوست آن را نمى كنيم چون هم مرغ خشك نمى شود و هم بعد از پخت ظاهر خوبى دارد. حال تمام سطح مرغ را زعفرانى مى كنيم و چند ساعت در يخچال مى گذاريم. قارچ و پياز و فلفل دلمه اى و گوجه فرنگى ها را به صورت چهارگوش ريز خرد مى كنيم و در كمى روغن با حرارت زياد تفت مى دهيم تا آب نيندازد و در صورت تمايل مقدار كمى رب گوجه فرنگى هم اضافه كرده و با ساير مواد تفت
مى دهيم.
وقتى تقريبا موادمان پخته شد مقدار كمى هم از زعفران و تمام آبليمو را به مواد افزوده و از روى حرارت برمى داريم. مقدارى از مواد را در شكم مرغ مى ريزيم و شكمش را با نخ مى دوزيم و سپس سيخ جوجه گردان فر را برمى داريم و در مرغ فرو مى كنيم به طورى كه وزن مرغ در همه جهات يكسان باشد. سپس پاهاى مرغ را با نخ به هم مى بنديم و بال هايش را هم از پشت با نخ به هم مى بنديم و در فر قرار مى دهيم. زير مرغ ظرف پيركسى را كه كمى آب در آن ريخته ايم قرار مى دهيم تا هم مرغ خشك نشود و هم آبش در اين ظرف بچكد. گريل فر را روشن كرده و مى گذاريم تا در حدود 2 تا 3 ساعت مرغ بچرخد و روى آن كاملا طلايى شود. سپس مرغ را از جوجه گردان درآورده و در ظرف پيركس قرار مى دهيم و روى ظرف را با فويل مى پوشانيم و در فر قرار مى دهيم و شعله پايين فر را روشن كرده و مى گذاريم تقريبا يك ساعت در فر بماند سپس آن را درآورده و باقيمانده مخلوط قارچ و پياز را دور مرغ مى ريزيم و مجددا در فر به مدت نيم ساعت قرار مى دهيم. در آخر آب مرغ بايد به اندازه نصف استكان يا كمتر باشد. سپس مرغ را در ظرف دلخواه قرار داده و مخلوط قارچ و آب مرغ را دورش مى ريزيم. از آنجا كه اين غذا كمى تا قسمتى اعيانى و فرد اعلا به شمار مى رود ترجيحا آن را به همراه تنى چند از بستگانتان نوش جان كنيد!
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image