جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ترشي چغندر
-(1 Body) 
ترشي چغندر
Visitor 416
Category: دنياي فن آوري

موادلازم:

چغندر 1 کيلو
سرکه 1 کيلو
نمک به مقدار لازم
گل پر 1 قاشق مرباخوري
فلفل سياه نيم کوب 1 قاشق چاي خوري
موسير و سير50 گرم

طرز تهيه:

چغندرها را بشوييد و گل و لاي آنها را با برس به خوبي پاک کنيد. لازم به ذکر است بعضي چغندرها کم رنگ و بعضي ديگر پررنگ هستند. براي تهيه ترشي چغندر بهتر است از نوع پررنگ آن استفاده کنيد.
در صورتي که از نوع کم رنگ استفاده مي کنيد، ترجيحاً يک يا دو چغندر پررنگ هم به همراه آنها بپزيد و يا به صورت خام رنده کنيد تا رنگ لبوها متعادل شود.
چغندر را مي توانيد با آب و يا سرکه بپزيد. اگر با آب پخته شود، رنگ آن خوش رنگ تر و شفاف تر مي گردد؛ اما دوام آن کمتر شده و سريع تر کپک خواهد زد.
اگر چغندرها با سرکه پخته شود، رنگ آن تيره تر و زمان ماندگاري آن بيشتر شده و احتمال کپک زدن آن کمتر خواهد شد.
وقتي چغندرها به طور کامل پختند ، مي توانيد آنها را به صورت دلخواه برش زده و به اشکال مختلف درآوريد. از قالب هاي شيريني هم براي زيباترشدن برش ها مي توانيد استفاده کنيد.
پس از انجام اين کار آنها را درون شيشه اي ريخته و به اندازه اي سرکه اضافه کنيد که به طور کامل روي چغندرها را بپوشاند.
در ازاي هر يک کيلو سرکه، يک قاشق غذاخوري نمک به آن اضافه کنيد. مقدار نمک را بسته به ذائقه تان مي توانيد کم يا زياد کنيد. بنا به دلخواه مي توانيد مقداري گل پر، موسير، سير و فلفل هم لابه لاي آن قرار دهيد. درب ترشي لبو را محکم بسته و در يخچال نگه داري کنيد.
اين ترشي نسبت به ترشي هاي ديگر حساس تر بوده و اگر در جاي خنک نگه داري نشود، خيلي زود خراب شده و طعم و رنگ خود را از دست مي دهد.
منبع: www.persianv.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image