جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بازگشت به باشگاه بعد از صدمه ديدن
-(12 Body) 
بازگشت به باشگاه بعد از صدمه ديدن
Visitor 384
Category: دنياي فن آوري
سؤال هاي زيادي از طـرف کسـاني کـه بـه تـازگـي صدمات جسـمـي وارده در بـاشــگـاه هـاي ورزشـــي را پشــت سر گـذاشته اند و مي خواهـند دوباره به سمت ورزش بازگردند پرسيده مي شود، اما خيلي مشتاق براي پـاسخگويي به آنـهـا نـبـودم چـون فـکر مـي کـنـم بـهـتـر اســت که بيماران تـوصيـه ي پـزشـکـان خود را ناديده نگيرند.
اما اگر پزشکتان مـخالــفتي با بازگشت شما به باشگاه نداشته است مـي تـوان نـکــــات بسيار مفيدي يادآور شد تا از آسيب ديدن دوباره تان جلوگيري کند و بازگشت شما را به وضعيت سابق ساده تر کند.

بهبودي شما ارجحيت دارد

وقتي بفهميد که بهبودي و باز يافتن دوباره ي سلامتـــيتان بــر همه چيز مقدم است، انتظاراتتان از آنچه مي توانيد در بـاشـگاه ورزشي به دست آوريد معقول تر خواهد بود.
بهتر اســـت قبل از اينکه شروع کنيد دوباره پنج پوند ماهيچه ي نو بسازيد، ماهيچه ها، استخوان ها، تاندون ها و مفصل هايتان بهبود يافته و ترميم شده باشند.
به خاطر داشته باشيد که باز يافتن سلامتيتان بسيار مهم تر از هر چيز است. مثلاً اگر آرنج دست راستتان صدمه ديده است، مسلم است که نمي توانيد به باشگاه برگشته و وزنه بزنيد. اما مي توانيد در اين زمان تا بهبودي کامل آرنجتان تمرينات مربوط به پا را انجام دهيد. پس عجله نکنيد. بگذاريد تا عضو صدمه ديده کاملاً بهبود يابد.

اگر اذيتتان مي کند، انجامش ندهيد!

درد هميشه نشانه ي خطر است. پس هنگام انجام اعمال ورزشي به اين مسئله کاملاً توجه داشته باشيد و اگر دردي در نقطه ي صدمه ديده حس کرديد از آن آسان نگذريد. خوشبختانه، معمولاً تمرينات ورزشي بسياري براي کار کردن روي ماهيچه ها وجود دارد.
و از آنجا که نبايد تمريناتي با شدت زياد روي نقاط آسيب ديده انجام دهيد، ميتوانيد از تمرينات سبک با شدت کم استفاده کنيد.
در اينجا به چند نمونه از اين صدمات و آسيب هاي جسمي و تمرينات مربوط به هر کدام اشاره مي کنيم.
آرنج، عضلات دوسر و سه سر
اگر در اين نواحي از بدنتان احساس درد مي کنيد، لزوماً بايد از تمرينات مربوط به اين نواحي پرهيز کنيد. مي توانيد تمريناتي با شدت کم تا متوسط در دوره هاي يک ربع، دو ربع و سه ربع ساعت انجام دهيد. اگر نمي توانيد يک دوره تمريني را بدون درد انجام دهيد، حتماً بايد از تمرينات مربوط به آن عضو خودداري کنيد.
شانه
در مواقعي که عضو آسيب ديده شانه ها باشند مي توانيد از دستگاه اسميت براي تمرين استفاده کنيد. چون در اين حالت مي توانيد به راحتي فشار و شدت وارده بر شانه ها را کنترل کنيد. همچنين مي توانيد با دمبل هاي وزن پايين با شدت کم نيز ورزش کنيد.
عضلات سينه
براي اين اعضاء نيز دستگاه اسميت وسيله ي خوبي براي تمرين مي باشد چون با تنظيم شدت و فشار مي توانيد از بروز درد در نواحي صدمه ديده جلوگيري کنيد. از دمبل سبک هم مي توانيد استفاده کنيد اما دست ها را بايد تک تک ورزش دهيد نه با هم تا شدت وارده به نواحي سينه کمتر شود.
زانوها، عضلات جلو ران و پشت زانو
در اين موقع مي توانيد از دستگاه هاي مربوط به پا استفاده کنيد اما شدت آنها بايد محدود باشد. سعي کنيد از شدت پايين شروع کرده و تا حد متوسط بيشتر جلو نرويد و فقط روي مفصل ها و ماهيچه ها کار کنيد.
آرام آرام شروع کنيد...
اين تکنيک ها به شما کمک مي کند که هم ماهيچه ي جديد بسازيد و هم به عضلات و تاندون ها و مفصل هايتان اجازه دهيد که به وضعيت سابق خود بازگشته و بهبود يابند. نکته ي مهم اين است که حتماً بايد تمرينات را کم کم و آرام آرام جلو ببريد. از تمرينات سبک شروع کنيد.
توصيه هاي پزشکتان را ناديده نگرفته و به آنها عمل کنيد. با اين کار خيلي زود بهبودي خود را به دست آورده و مي توانيد باز هم مثل سابق از ورزش لذت ببريد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image