مواد لازم
1فنجان خرماي سفت و خرد کرده
2 فنجان جوانه ماش
يک دوم فنجان ريحان بنفش خرد شده
يک دوم فنجان خلال بادام بو داده
2 عدد سيب ترش تازه( با پوست)
يک دوم فنجان پنير پاستوريزه خرد شده
يک دوم فنجان پنير پيتزا مکعب بريده
يک دوم فنجان كنجد بو داده
دو فنجان اسفناج خرد شده
دو فنجان کاهوي خرد شده
يک قاشق غذا خوري روغن زيتون
يک قاشق غذا خوري روغن کنجد
حلقه هاي نان باگت تست شده به تعداد نفرات( در صورت دل خواه نان تست جو)
طرز تهيه
جوانه ماش، اسفناج و کاهو را با هم مخلوط کنيد، بعد روغن زيتون و روغن کنجد را به آن بيفزاييد، سپس درظرفي گذاشته و در يخچال حدود 20 دقيقه نگه داري کنيد، سعي کنيد ظرف شما بزرگ باشد چون بايد مواد را به ترتيب به آن اضافه کنيد.
اکنون بعد از گذشت زمان ذکر شده مواد را با هم مخلوط کنيد.
سيب را با پوست خرد کنيد و همراه با ريحان خرد شده، خرما، خلال بادام، پنير و کنجد به ظرف سالاد اضافه کنيد.
سالاد را يکبار ديگر نيزهم بزنيد و به مدت نيم ساعت در يخچال بگذاريد تا عصاره تمام مواد با هم ترکيب شود. بعد از نيم ساعت آن را در بشقاب و يا ظرف دل خواه ريخته و با حلقه هاي نان باگت که پيش تر تست کرده ايد تزيين کنيد و ميل نماييد.
نکات تغذيه اي
اين سالاد، علاوه بر اينکه سالادي کامل و مقوي است، داراي سبزيجات مفيد و روغن هاي گياهي نيز مي باشد. يکي از مواد غذايي سالاد که باعث مقوي شدن آن مي شود خرما است. خرما داراي آهن، پتاسيم، روي و ويتامين هايA,B,E است که براي پيشگيري از سرطان مفيد است . به همراه آب جوش، ملين خوبي است خاصيت ديگر آن خنثي کردن اسيد اضافي معده است که به همراه آب جوش بايستي خورده شود.
خرما براي بچه ها و سالمندان بسيار مفيد است پس سعي کنيد به جاي قند و شکر،
از خرما استفاده کنيد. و توجه داشته باشيد که هر سه عد خرماي مضافتي متوسط داراي 60 کيلو کالري انرژي است .
منبع:persianv.com