جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد بروكلي
-(1 Body) 
سالاد بروكلي
Visitor 385
Category: دنياي فن آوري

موادلازم:

2 فنجان كلم بروكلي
2 عدد تخم مرغ آب پز
3 عدد گوجه فرنگي
2 فنجان لوبياي قرمز
2 فنجان جوانه ماش
1 فنجان رنده شده پنير پيتزا
به مقدار كافي روغن زيتون
به مقدار كافي آب نارنج
به مقدار لازم نمك و فلفل

طرز تهيه:

كلم بروكلي را بخارپز و خرد كرده و در ظرفي بريزيد. تخم مرغ را آب پز كرده و خرد كنيد. گوجه فرنگي شيرين و رسيده را خرد كرده و به ظرف سالاد اضافه كنيد.
لوبيا قرمز را كه قبلاً پخته ايد، به مواد اضافه كنيد. جوانه ماش را نيز بيفزاييد و در مرحله آخر پنير پيتزا را رنده كرده و به سالاد اضافه كنيد.
كمي روغن زيتون و آب نارنج را با نمك و فلفل در ظرفي جداگانه خوب هم بزنيد و روي سالاد بريزيد. سالاد را در يخچال به مدت 15 دقيقه بگذاريد، سپس ميل كنيد.

نكات تغذيه اي :

كلم بروكلي يكي از سبزيجات بسيار با ارزش است كه سرشار از مواد مغذي مي باشد و فوايد بي شماري در ارتقاء سلامتي انسان دارد.
مواد مغذي و ساير موادي را كه در بروكلي وجود دارند و اثرات زيادي در پيشگيري از بيماري ها دارند، به ترتيب زير براي شما بيان مي كنيم:
1- بروكلي داراي ماده اي بنام سولفورافان (sulforaphane) است كه تعداد ،اندازه و تكثير تومورهاي سرطاني را به نحو چشمگيري كاهش مي دهد. در نتيجه از ابتلا به سرطان به خصوص سرطان هاي سينه، معده، روده بزرگ، ركتوم و ريه ها در انسان پيشگيري مي كند.
2- بروكلي داراي مقادير زيادي فيبر، كاروتنوئيد، ويتامينA، ويتامينC و ويتامينKمي باشد كه باعث پيشگيري از سرطان معده و روده مي شوند.
3- بروكلي به دليل دارا بودن مقادير بالاي ويتامينC، فيبر و بتاكاروتن( پيش ساز ويتامينA) يك آنتي اكسيدان قوي محسوب مي شود كه از اثرات مخرب راديكال هاي آزاد در بدن پيشگيري مي كند. در نتيجه از بروز بيماري هايي مثل انواع سرطان، آلزايمر(فراموشي دوران پيري)، بيماريهاي قلبي، آرتريت( التهاب مفاصل) پيشگيري كرده و فرآيند پيري را به تاخير مي اندازد.
4- فيبر غذايي بالاي موجود در بروكلي براي افراد ديابتي بسيار مفيد است و افراد ديابتي براي كنترل بيماري خود بايستي اين سبزي با ارزش را در وعده هاي غذايي خود قرار دهند.
5- كلسيم موجود دربروكلي، به همان ميزان كلسيم موجود در شير است، در نتيجه مصرف آن براي افرادي كه دچار پوكي استخوان يا كمبود كلسيم هستند، بسيار مفيد است. ولي چون شير علاوه بر كلسيم، داراي ويتامينD نيز مي باشد كه به جذب كلسيم در بدن كمك مي كند، به عنوان منبع بهتري براي رفع پوكي استخوان مطرح مي شود.
منبع:jamejamonline.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image