مواد لازم:
تخم مرغ : 1 عدد
شير هموژنيزه : 0.06 ليتر
کره : 100 گرم
آرد سفيد : 175 گرم
شکر : 75 گرم
خرما : 75 گرم
موز : 1 عدد
گردو : 50 گرم
خاک قند : قدري
طرز تهيه:
شير تخم مرغ و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنيد و هم بزنيد تا کاملاً پف کند، شکر و آرد را نيز به آن اضافه کنيد. هنگاميکه که آرد را اضافه کرديد مخلوط را زياد به هم نزنيد. گردو، خرما و موز (له شده) را بيز در آن بريزيد. سپس يک ظرف مناسب نسبتاً مسطح با ديواره 3 الي 4 سانتيمتر انتخاب کرده مقداري ته و اطراف ان را چرب کرده، مخلوط را داخل آن بريزيد و ظرف را مدت 12 - 10 دقيقه با قدرت 70% داخل مايکروفر قرار دهيد. پس از پايان زمان پخت ظرف را بيرون آورده و اجازه دهيد تا سرد شود. سپس روي آن را با خاکه قند و موز حلقه شده تزئين نمائيد. (بهتر است در طول مصرف نان گردوئي، روي آن را بپوشانيد تا از خشک شدن آن جلوگيري شود).
منبع: www.vista.ir /ج