مواد لازم :
ميگوي تميز کرده 200 گرم
نخود فرنگي پخته نصف فنجان
تخم مرغ آب پز 3 عدد
مغز کاهو يا کرفس خرد شده 2 فنجان
گوجه فرنگي 2 عدد متوسط
سس برنز يک فنجان
طرز تهيه:
ظرف مناسبي را در نظر مي گيريم و مغز کاهو يا کرفس خرد شده را در وسط ظرف قرار مي دهيم تا بقيه مواد را روي آن بچينيم .
ميگوها را کمي در روغن سرخ مي کنيم . گوجه فرنگي را خرد مي کنيم يا به شکل حلقه اي برش مي دهيم. تخم مرغ هاي آب پز را نيز چهار قاچ مي کنيم.
سپس به ترتيب ميگوها ، گوجه فرنگي ، نخود فرنگي و تخم مرغ ها را در ظرف مورد نظر روي کاهو يا کرفس قرار مي دهيم. در اين مرحله مي توانيم سس برنز را روي سالاد بريزيم يا در ظرف مخصوص سس بريزيم و کنار سالاد قرار دهيم.
مواد لازم براي تهيه سس برنز :
کره 50 گرم
خامه 50 گرم
خردل يک قاشق مربا خوري
سرکه يا آب ليمو نصف فنجان
پودر سير يا سير کاملاً خرد شده
يک قاشق مربا خوري قارچ کاملاً خرد شده
يک فنجان پودر نعنا خشک
يک قاشق سوپ خوري سس مايونز
يک قاشق سوپ خوري نمک به ميزان لازم
طرز تهيه سس برنز :
کره را روي حرارت آب کرده و قارچ را کمي در آن تفت مي دهيم. سپس سير را به آن اضافه کرده و مخلوط مي کنيم. نعنا خشک و آب ليمو يا سرکه را روي مخلوط قارچ و سير مي ريزيم و ظرف را از روي حرارت بر مي داريم . سپس سس مايونز ، خامه و خردل را با هم مخلوط مي کنيم و با کمي نمک به مواد قبلي اضافه مي کنيم.
اين سس بسيار خوشمزه است و با انواع گوشت هاي سفيد ، به خصوص براي گرفتن بوي ماهي و ميگو به مصرف مي رسد.
منبع: کتاب آشپزي ضيافت