? مواد لازم :
? کيوي پوست گرفته و خرد کرده 1 کيلو
? ليمو ترش 2 تا 3 عدد
? شکر 5/1 کيلو
? به دانه 3 يا 4 قاشق
? طرز تهيه :
ليمو را آب بگيريد . کيوي را خرد کرده يا حلقه حلقه کنيد . آب ليمو را روي کيوي بريزيد و زير و رو کنيد . بهدانه را در سه ليوان آب بجوشانيد تا حجم آن به نصف برسد ، سپس آن را صاف کنيد . کيوي و آب ليمو را در ظرف پيرکس يا لعابي بريزيد . آب بهدانه را روي آن بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا با آتش ملايم 30 دقيقه بجوشد . سپس آن را با گوشتکوب له کنيد . شکر را با سه ليوان آب بجوشانيد و کف آن را بگيريد و به کيوي اضافه کنيد بعد هم بزنيد و آن را روي آتش 15 تا 30 دقيقه بجوشانيد . اگر کفداشت ، کف آن را بگيريد و از روي حرارت برداريد . پيش از خنک شدن يک تا دو بار مارمالاد را هم بزنيد و در ظرف و بانکه دربسته نگهداري کنيد .
منبع:www.vista.ir /ج