جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ليته خرمالو
-(14 Body) 
ليته خرمالو
Visitor 378
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

خرمالو يک کيلو
برگه هلو يا زرد آلو يا مخلوط هر نيم کيلو
سياه دانه 1 قاشق مرباخوري
نمک 1 قاشق مرباخوري
تخم گشنيز نيمکوب 1 قاشق مرباخوري
پودر گلپر1 قاشق مرباخوري
خرماي بدون هسته نيم کيلو
سرکه يک ليتر
تمرهندي يک بسته

طرز تهيه :

براي تهيه ي اين ترشي از خرمالو ي له شده و بسيار نرم هم مي توان استفاده کرد و لازم نيست که حتماً سالم باشد.
1- خرمالوها را خرد کرده و داخل مخلوط کن مي ريزيم تا يکنواخت شوند. نيازي به گرفتن پوست آن ها نيست. اما اگر عمل له کردن و مخلوط کردن با دست انجام شود، پوست آن ها بايد جدا شود، چون پوست ها به صورت درسته باقي مانده و ظاهر بدي به ترشي مي دهد.
2- تمرهندي را در سرکه مي ريزيم و آن را به طور کامل با دست مخلوط کرده و هسته هاي آن را جدا مي کنيم.
3- برگه ي هلو يا زرد آلو را که حداقل به مدت 12 ساعت در سرکه خيسانده ايم و به طور کامل نرم شده است، همراه با تمرهندي و " خرماي هسته گرفته " چرخ مي کنيم تا به طور کامل مخلوط شوند.
4- پودر گلپر ، تخم گشنيز نيم کوب ، سياه دانه و نمک را به مخلوط خرمالو، خرما، تمرهندي و برگه هاي چرخ شده اضافه مي کنيم.
5- سرکه را به اندازه ي دلخواه به مواد چرخ شده اضافه کرده و از آن مي چشيم. بسته به ذائقه، ميزان سرکه و نمک را مي توان کم يا زياد کرد.
اين ترشي يک نوع ترشي فوري است که به محض آماده کردن، قابل مصرف است.

ترشي خرمالوي درسته

مواد لازم :
خرمالو يک کيلو
سرکه 700 گرم
گلپر 1 قاشق چاي خوري
سياه دانه 1 قاشق چاي خوري
نمک 1 قاشق مرباخوري

طرز تهيه :

1- خرمالوهاي درسته و سالم را مي شوييم . سپس به طور کامل خشک کرده و درون شيشه مي چينيم و به حدي سرکه مي ريزيم تا به طور کامل روي آنها را بگيرد.
2- در ازاي هر يک کيلو خرمالو يک قاشق مرباخوري نمک به آن مي افزاييم.
3- گلپر و سياه دانه را به آن افزوده و درب آن را به طور کامل مي بنديم.
4- ظرف ترشي را در جايي خنک و دور از نور نگهداري مي کنيم.
منبع:wordpress.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image