مواد لازم:
نخود فرنگي : 250 گرم
مارچوبه : 100 گرم
روغن کنجد : 1 قاشق مربا خوري
کنجد : 1 قاشق مربا خوري
عسل : 2 قاشق مربا خوري
زنجبيل : 0.25 قاشق مربا خوري
طرز تهيه:
سرو و ته پوست نخود فرنگي را جدا کرده و انتهاي مارچوبهها را با پوست کن نازک پوست بکنيد و آنها را بهصورت مورب برش بزنيد مارچوبهها را در آبجوش بپزيد تا نرم شوند سپس آبکش کرده و با آب سرد بشوئيد نخود فرنگيها را نيز در قابلمه آبجوش ريخته وقتي که پخت آبکش کنيد و زير آب سرد بگيريد تا تازه شوند روغن کنجد و دانه کنجد را در ماهيتابه گرم کرده و نخود فرنگي، مارچوبهها، عسل و زنجبيل را بيافزاييد و تفت دهيد سپس سرو نمائيد.
منبع: www.vista.ir /ج