محصولات
دریافت کاتالوگ محصولات
پورتال ایمن
سیستم آرشیو اسناد
سیستم پشتیبانی (Ticketing)
سیستم مدیریت جلسات
سیستم مدیریت وظایف
سیستم پورتال داخلی ویژه همکاران
سیستم تولید و مدیریت وب سایت
سیستم اتوماسیون اداری
سیستم مدیریت فروشگاه
سیستم گفتگوی آنلاین (پشتیبانی)
نرم افزار های اندروید
فروشگاه
جستجوی محصولات
همه محصولات
بانک شماره موبایل
گالری تصویری فایل PSD
گالری تصویری فایل افتر افکت
سیستم پیامک
عضویت رایگان در سامانه
ورود به سامانه پیامک
ارسال به BTS ایرانسل
امکانات سامانه پیامک
وب سرویس رایگان پیامک
سرویس HTTP پیامک رایگان
افزونه ورد پرس
نرم افزار ویندوزی پیامک
خرید خط هزار و تلفن ثابت
عمومی
اخبار
تقویم تاریخ
نرم افزارهای موبایل
مقالات
معرفی سایت
درباره ما
پرسش و پاسخ
ارسال تیکت
اطلاعات تماس
درباره ما
پرسش و پاسخ
آموزش برنامه نویسی
سفارش تبلیغ اندروید
Type
All
کامپيوتر
دنياي فن آوري
جستجو در محصولات
12 بهمن 1387 / 4 صفر المظفر 1430 / 31 ژانويه 2009
-(1 Body)
12 بهمن 1387 / 4 صفر المظفر 1430 / 31 ژانويه 2009
Visitor 369
Category:
دنياي فن آوري
1) 12بهمن ماه سال1357هجري شمسي:
حضرت امام خميني(ره) رهبر فقيد انقلاب اسلامي و بنيانگذارجمهوري اسلامي پس از15سال دوري ازوطن درميان استقبال پرشورمردم قدم به خاك ميهن اسلامي گذاشتند. دراين هنگام رژيم سلطنتي كه آخرين روزهاي موجوديت خود را سپري ميكرد و كنترل اوضاع را ازدست داده بودند به منظورحفظ پايههاي متزلزل حكومت خود ازطريق فرمانداري نظامي تهران اعلام داشت كه اجتماعات ازساعت هفت صبح امروز به مدت سه روز با رعايت نظم و ترتيب درسطح شهرتهران و حومه مجازخواهد بود. حضرت امام(ره) پس ازورود به تهران درفرودگاه مهرآباد نطق كوتاهي درتأكيد بروحدت كلمه و اتفاق و همبستگي همه قشرهاي مردم ايراد فرمودند و سپس درميان استقبال بينظيرمردم راهي بهشت زهرا شدند. درآنجا نيزدرافشاي جنايتهاي رژيم شاه و توصيف دولت اسلامي نطق افشاگرانهاي ايراد كردند. با وجود اينكه درهواپيماي حامل حضرت امام(ره) بيش از150تن ازخبرنگاران خارجي ازنقاط مختلف دنيا حضورداشتند، دولت بختياربراي جلوگيري ازانتشاراين خبرپخش تلويزيوني مراسم ورود حضرت امام را قطع كرد كه اين خود موجبات خشم و مخالفت گروههاي كثيري ازمردم را درسراسرايران فراهم آورد و آنان را براي قيام نهايي آماده ترساخت.
2) 12بهمن سال1365هجري شمسي:
حجة الاسلام حاج شيخ عبدالله ميثمي روحاني مؤمن و مبارز براثراصابت تركش عملياتي كربلاي 5 به شهادت رسيد. وي درايام تحصيل علوم حوزوي با همفكران خود كلاسهاي تعليم قرآن و انجمنهاي ديني و خيريه تأسيس كرد و درجلسات درس مردم را با ماهيّت رژيم شاهنشاهي آشنا ميكرد. شهيد ميثمي چندين سال درزندانهاي رژيم طاغوت دراسارت بود و بعد ازپيروزي انقلاب اسلامي ابتدا درسپاه ياسوج خدمت ميكرد سپس نماينده امام درسپاه ايشان را به معاونت دفترنمايندگي حضرت امام درمنطقه 9منصوب كرد. اين روحاني گرانقدرازآغازجنگ تحميلي به جبهه رفت و عاقبت همانجا شهيد شد و بسوي حضرت حق شتافت.
3) ملي شدن شيلات درياي خزر (1331 ش):
تا قبل از سال 1272 ش، صيادان محلي سواحلِ درياي خزر، در مقابل پرداختِ مبلغي به عنوان ماليات، اجازه صيد ماهي ميگرفتند. در اين سال امتياز صيد از طرف دولت ايران به يكي از سرمايه داران روسي به نام ليانازوف واگذار شد و اين امتياز تا زمان انقلاب روسيه ادامه يافت. از آن پس، دولت شوروي با پرداخت مبلغ پانصد هزار ريال در سال به دولت ايران، از شيلات بهره برداري ميكرد. پس از چند سال، اداره شيلاتِ درياي خزر به شركتي مختلط كه دو دولت در سرمايه گذاري و اداره آن سهيم بودند به مدت بيست و پنج سال واگذار گرديد. با پايان يافتن مدت قرارداد، همه اموال منقول و غيرمنقول شركت مختلط بين دو طرف تقسيم شد و شركت مزبور در دوازدهم بهمن سال 1331 ش ملي گرديد. ازآن پس، امور ماهيگيري و بهرهبرداري در كرانههاي شمالي ايران به دولت ايران واگذار و سازماني به نام شركت سهامي شيلات ايران، مامور صيد و بهره برداري ماهي شد. در حال حاضر، شيلات داراي دو بخش با سازمان جداگانه است. يكي شيلات شمال كه مربوط به درياي خزر است و ديگر شيلات جنوب كه خليج فارس و درياي عمان را در اداره خود دارد.
4) آغاز نخستين جشنواره فيلم و تئاتر فجر در تهران (1361ش):
در آستانه چهارمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي و همزمان با آغاز دهه فجر انقلاب در سال 1361، نخستين جشنواره بينالمللي فجر و نخستين فستيوال سراسري تئاتر فجر در تهران برگزار شد. در اين جشنواره كه مهمانان خارجي و جمعي از هنرمندان، كارگردانان سينما و تلويزيون حضور داشتند، برخي از آخرين ساختههاي فيلمسازان ايراني و خارجي به نمايش درآمد. در اين جشنواره، تبلور مجدد شعارهاي مردم در قالب نمايش فيلم و آثار هنري و طرح مسائل مُبرم و حياتي مسلمانان و مستضعفين جهان طرح شد كه ميتواند در حركت هنر و هنرمند در راستاي مكتب و عقيده اسلامي، مؤثر باشد. همچنين در اين جشنواره به ايجاد امكانات و اتخاذ شيوهاي كه به رشد خلاقيتهاي هنري در ميان اقشار مختلف به ويژه جوانان بيانجامد، تأكيد گرديد.
5) آغاز بهرهبرداري از بزرگترين ايستگاه راديويي پرقدرت موج متوسط كشور (1376ش)
6) تصرف شهر بغداد پايتخت خلفاي عباسي توسط "هلاكوخان مغول" (656 ق):
پس از حملهي سپاهيان مغول و تسخير شهر بغداد، پايتخت خلافت عباسيان، در چهارم صفر سال 656 ق، خليفهي عباسي، المستعصم باللَّه، با سه پسر خود و سه هزار تن از سادات، بزرگان، قضات و اعيان بغداد از شهر خارج شد و به خدمت هلاكو رسيد و تسليم وي گرديد. هلاكو امر كرد كه مردم بغداد را به بهانهي سرشماري به خارج از شهر كوچ دهند. سپس دستور قتل همگي آنان را صادر كرد و خود در نهم صفر وارد بغداد شد و آن شهر تاريخي را به يغما بُرد.
7) رحلت استاد بزرگ اخلاق ميرزا "محمد علي شاهآبادي" (1369 ق):
آقا ميرزا محمد علي شاهآبادي فرزند شيخ محمدجواد اصفهاني در سال 1292 قمري در اصفهان متولد گرديد و مقدمات علوم را از محضر پدر بزرگورارش كه خود از فقها و شاگردان صاحب جواهر بود، فرا گرفت. سپس از محضر برادرش آقا شيخ احمد بيدآبادي و ميرزا محمدهاشم خوانساري بهرهمند شد. سپس در تهران، فقه و اصول را از محضر ميرزا حسن آشتياني و عرفان را از محضر ميرزاهاشم گيلاني و فلسفه را از ميرزا ابوالحسن جلوه فرا گرفت و براي تكميل مراتب علمي به دارالعلم نجف اشرف رهسپار گرديد. آيت اللَّه شاه آبادي سپس به سامرا رفته و در درس آيتاللَّه ميرزا محمد تقي شيرازي شركت جست و از افادات آن بزرگوار بهرهها برد. ايشان بنا به اصرار والدهي محترم خود به ايران بازگشت و در تهران سكونت جست و در مسجد سراج الملك (شاه آباد سابق) به اقامهي نماز و ترويج و تبيين معارف اسلام پرداخت. آيت اللَّه شاه آبادي آن گاه در سال 1347 قمري به حوزهي علميهي قم رفت و به تربيت طلاب علوم ديني پرداخت و شخصيتهاي بزرگواري چون حضرات آيات عظام: امام خميني(ره)، سيد شهابالدين مرعشي نجفي، ميرزا هاشم آملي، محمدرضا مروج طبسي و... را به جهان تشيع عرضه نمود. بعد از 7 سال مجدداً به تهران بازگشت و در مسجد امينالدولهي بازار، امامت جماعت را به عهده گرفت. از اين استاد فرزانهي عرفان، كتابهاي فراواني بر جاي مانده كه منازِلُ السّالِكين، رسالهي عقل و جهل، حاشيهي كفايةُ الاصول و... از آن جملهاند. در موقعيتي كه رضاخان پهلوي، تمام مساجد و منابر را تعطيل نموده بود، آيت اللَّه شاهآبادي، هيچ گاه نماز و سخنرانياش قطع نشد. زماني هم كه رضاخان، پوشيدنِ لباس روحانيت را ممنوع كرده بود، او فرزندانش را به روحاني شدن و پوشيدن لباسِ مقدس روحانيت تشويق كرد و به بركت همين تلاش مُخلصانه، هفت تن از فرزندانِ ايشان، روحاني شدند. وفات اين عارف بزرگ برابر با 3 آذر 1328 ش در 77 سالگي روي داد و پس از تشييعي باشكوه در رواق ابوالفتوح رازي در حرم حضرت عبدالعظيم(ع) مدفون گرديد. حضرت امام خميني(ره) درباره استاد ميفرمود: "من در طول عمرم، روحي به لطافت روحآيتاللَّه شاهآبادي نديدم."
8) ژانويه سال 1599 ميلادي :
اولين كمپاني هند شرقي انگليس در هندوستان تأسيس شد. فرمان ايجاد اين كمپاني راكه مسير سياست دنياي آن روز را تغيير داد اليزابت اول ملكه انگليس صادر كرد. اين كمپاني پايه هاي سلطه استعماري بريتانيا بر مناطق زر خيز جنوب آسيا مستحكم كرد و از آن س كليه عمليات استعماري و رابطه سلطه گرانه اين كشور با ملل جنوب آسيا از طريق كمپاني هند شرقي انجام مي گرفت . نفوز و سلطه بيش از حد انگليس بر هند پس از گذشت سه قرن از تاسيس اين كمپاني موجب شد كه هند بخشي از انگلستان شمرده شود و ملكه ويكتوريا تاج امپراتوري بر هند و انگلستان را بر سر نهاد . اين دوران آغاز دوره سخت استعمار هند بدست استعمارگر پير بود.
9) 31 ژانويه سال1850 ميلادي :
بزرگترين قيام مردم چين موسوم به قيام تامي پينگها آغاز شد. انقلاب تاي پينگ ها حاصل اوضاع نابسامان روستاييان و فقر شديد حاكم بر اجتماع بود اين جنبش تهت عنوان فرمان الهي در جهت سرنگوني حكومت منچو قدم برداشت و خواسته هاي آنان تقسيم عادلانه زمين برابري زن و مرد و اصول برادري بود. اين قيام 14 سال بطول انجاميد و عاقبت با به جاي گذاشتن قريب به 20 ميليون كشته با مداخله مسلحانه انگليس و فرانسه و حمايت اين كشور از فئودالهاي چين و خاندان منچو سركوب شد.
10) مرگ "فريدريش روكرت" اديب و مستشرق برجسته آلماني (1866م):
فريدريش روكرت، زبان شناس زبانهاي هند و اروپايى و شاعر و مترجم آلماني، در نوزدهم مه 1788م در آلمان به دنيا آمد. وي پس از طي تحصيلات مقدماتي، در رشته حقوق فارغ التحصيل شد. از آن پس به آموختن زبانهاي شرقي از قبيل فارسي، عربي، سانسكريت، چيني و همچنين زبانهاي اروپايى پرداخت و در هر يك، تسلّطي بسزا يافت. روكرت از سال 1811م به تدريس در دانشگاههاي آلمان مشغول شد و همزمان به تحقيق و مطالعه درباره زبانهاي شرق پرداخت. او از پيشگامان شاعران آلمان به شمار ميرود. تسلط شگفت انگيز روكرت به زبان آلماني، او را در سرودن اشعار مختلفي در سبكهاي گوناگون و قالبهاي مختلف شرقي و غربي توانا كرده است. روكرت همچنين از برخي سبكهاي ادبي شرقي براي سرودن شعر بهره ميگرفت. وي در ترجمه برخي آثار از عربي به آلماني، تمامي سجعها، ضربآهنگها، لفاظيها، آرايههاي بديع، ايهامات لفظي و بالاخره همه ترفندهاي ادبيِ به كار رفته در اصلِ اثر را به كار ميبرد، بهطوري كه برخي آثار ترجمهاي او، از شگفتيهاي ادبيِ تاريخ ادبيات اروپا به شمار ميروند. روكرت همچنين درتمام انواع شعر به ويژه غزل و حماسهسرايى مهارت داشته و در سبك ادبي، پيرو شيوه رمانتيك يا داستاني و افسانهاي بود. از روكرت آثار متعددي برجاي مانده كه ترجمه منتخبي از قرآن، ترجمه آزاد از برخي غزليات حافظ و حماسه رستم و سهراب از آن جملهاند. فريدريش روكرت سرانجام در 31 ژانويه 1866م در 78 سالگي درگذشت.
11) تولد "ردولف وبساوئر" كاشف آلماني اشعهگاما (1929م)
12) پرتاب اولين ماهواره زميني امريكا به فضا به منظور رقابت فضايي با شوروي (1958م)
13) روز ملي و استقلال نائورو (1968م):
جمهوري نائورو با بيش از 21 كيلومتر مربع در قاره اقيانوسيه در شمال جزاير سليمان و در قسمت جنوبي خط استوا واقع شده است. اين جزيره جمعيتي در حدود 12 هزار نفر دارد و پايتخت آن شهر يارن است. اكثريت مردم نائورو پيرو آيين مسيحيت ميباشند. حدود 70% مردم نائورو مليت نائورويي دارند و بقيه از مليتهاي چيني، كيريباتي و فيليپيني هستند. پيشبيني ميشود كه جمعيت اين كشور تا سال 2020م در حدود 17 هزار نفر باشد. واحد پول اين كشور كوچك دلار استراليا ميباشد. اين جزيره از سال 1888م تحت تسلط قواي آلمان بود و پس از جنگ جهاني اول به دست قواي استراليا افتاد. هر چند دولت استراليا قصد داشت تا با انتقال مردم اين جزيره به نقطهاي ديگر، معادن غني فسفات آن را در اختيار گيرد ولي اين عمل با مخالفت ساكنان نائورو روبرو گرديد و استراليا استقلال آن را در آخرين روز ژانويه سال 1968م به رسميت شناخت. نائورو كوچكترين جمهوري جهان است ولي از لحاظ درآمد سرانه، يكي از بالاترين ارقام را در جهان دارا ميباشد
Add Comments
Name:
Email:
*
User Comments:
SecurityCode: