جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ترشي چغاله بادام
-(0 Body) 
ترشي چغاله بادام
Visitor 352
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

چغاله بادام نيم کيلو
سير 4-3 حبه
موسير نصف فنجان
نعنا خشک 1 قاشق غذاخوري
سرکه به ميزان لازم

طرز تهيه:

در ابتدا بايد پرزهاي چغاله بادام را جدا کنيم ( البته اگر از چغاله بادام هاي آماده در بازار استفاده کنيم، نيازي به اين کار نيست). روش جدا کردن پرزهاي چغاله بادام ها به اين صورت است که :
1- چغاله ها را درون آب کش ريخته و آبکش را درون يک لگن آب قرار مي دهيم. چغاله هاي انباشته شده ي درون آبکش را با فشار دست به ته آبکش مي ساييم. در حين اين عمل چغاله ها به هم سائيده شده و پرزهاي آن ها جدا مي شوند. لازم است چندين بار آب درون لگن را که زير آبکش قرار دارد، عوض کنيم.
2- براي اين که چغاله ها سبز بمانند و تغيير رنگ ندهند، به اندازه نوک قاشق چايخوري ( به اندازه يک عدس ) کات کبود، به همراه 5 قاشق نمک در يک ليتر آب حل کرده و سپس چغاله ها را درون آب مي ريزيم، به طوري که محلول آماده شده، روي چغاله ها را فرا بگيرد. پس از آن مي گذاريم تا 24 ساعت بماند. آن گاه چغاله ها را از محلول موردنظر خارج کرده و در صافي مي ريزيم تا آب آنها به طور کامل خارج شود.
3- اگر بخواهيم چغاله ها ترد و شکننده شوند، يک قاشق غذاخوري آهک را در يک ليتر آب ريخته و به هم مي زنيم. بعد مي گذاريم تا به طور کامل ته نشين شود. آب زلال روي آن را صاف مي کنيم تا آهک هاي اضافي آن گرفته شود. سپس چغاله ها را درون آب صاف شده ريخته و به مدت يک روز مي گذاريم بمانند. بعد آب آن را هر 3-2 ساعت يک بار عوض مي کنيم تا آهک درون چغاله ها خارج شود. اين کار را سه مرتبه تکرار مي کنيم. پس از آن چغاله ها را روي پارچه اي پهن مي کنيم تا آب آنها به طور کامل گرفته شود. بعد آن ها را درون شيشه مي ريزيم و از چغاله ها مي چشيم. اگر نمک آن کم بود، کمي نمک اضافه مي کنيم زيرا اگر نمک چغاله کم باشد، پس از مدتي شل مي شود. بعد چند حبه سير و موسير را لابلاي چغاله ها قرار مي دهيم. وقتي شيشه به طور کامل پر شد، درون آن به اندازه اي سرکه مي ريزيم که به طور کامل روي چغاله ها را بگيرد. کمي نعنا خشک نيز به آن اضافه کرده، درب آن را به طور کامل مي بنديم و درون يخچال قرار مي دهيم. بعد از دو هفته ترشي آماده است.
منبع: www.ashpazonline.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image