مواد لازم:
سيب زميني آب پز 1 کيلو
قارچ آب پز يا تفت خورده 1 ليوان
جعفري خرد شده 2/1 پيمانه
روغن مايع 4/1 پيمانه
نان بيات 2/1 پيمانه
خامه 1 قاشق غذاخوري
تخم مرغ 2 عدد
پنير معمولي (سفيد) 50 گرم
پنير پيتزا 1 قاشق غذاخوري
سير 2 يا 3 حبه
نمک، فلفل سياه و قرمز به ميزان لازم (به جاي فلفل قرمز ميتوان از پودر زعفران هم استفاده کرد)
طرز تهيه:
سيب زميني ها را تميز شسته و آب پز ميکنيم بعد پوست کنده و حلقه حلقه ميبريم (قطر حلقه ها نيم سانتي متر باشد) آنها را داخل قالب فلزي کمربندي که کف و ديواره اش را چرب کرده ايم ميچينيم يک رديف سيب زميني ميچينيم و روي آن نمک و فلفل سياه ميزنيم در ظرف ديگري تخم مرغها را شکسته با چنگال خيلي کم ميزنيم و نمک به اندازه تمام موادي که ميخواهيم اضافه کنيم و فلفل سياه اضافه ميکنيم جعفري و خامه را اضافه کرده و با چنگال هم ميزنيم تا خامه باز شود چون خامه زده ايم نيازي نيست روغن اضافه کنيم پنير معمولي را اضافه کرده و با چنگال آن را له ميکنيم قارچها را تميز شسته و حلقه حلقه کرده و کمي زعفران و آبليمو به آن اضافه کرده و ميگذاريم آب پز شود قارچ را به مواد اضافه ميکنيم سير رنده شده هم اضافه ميکنيم نان بيات که همان داخل (مغز) نان باگت يا نان همبرگر است را اضافه ميکنيم با چنگال مخلوط ميکنيم مواد را روي سيب زمينيها ريخته و صاف ميکنيم روي مواد يک رديف ديگر سيب زميني ميچينيم پنير پيتزاي رنده شده را روي آن ميپاشيم و روغن مايع را هم روي مواد ميريزيم در تمام سطح پخش ميکنيم فلفل قرمز را هم روي آنها ميپاشيم مواد را داخل فر که قبلاً با دماي 180 درجه سانتي گراد يا 350 درجه فارنهايد گرم کرده ايم ميگذاريم (در طبقه وسط فر) اين مواد را داخل ظرف پرکس هم ميتوان گذاشت ظرف پرکس را داخل مايکروفر هم ميتوان گذاشت با کليد ترکيبي 60% روي سه پايه کوتاه به مدت 15 دقيقه تا رنگ مواد طلايي شود بعد مواد را در ظرف مورد نظر ميگذاريم و نوش جان ميکنيم.
منبع: آشپز ايراني