مواد لازم:
اسفناج 500 گرم
قارچ 200 گرم
پنير پيتزا 200 گرم
کره 25 گرم
پياز سرخ شده 2 عدد
نان متري لواش 2 عدد
ادويه 1 قاشق چايخوري
روغن مايع به ميزان لازم
نمک و زردچوبه به ميزان لازم
قارچها را با آب سرد شسته و به صورت عمودي ورقه ميکنيم.
طرز تهيه:
کره را داخل ظرف ميگذاريم روي حرارت آب شود قارچ را داخل آن ميريزيم روي آن نصف ليموترش را ميفشاريم تا آب آن روي قارچ ريخته و از سياه شدن آن جلوگيري کند و آن را مزه دار کند (البته از ليموترش در غذاهايي که رنگ روشن دارند روي قارچ ريخته استفاده ميشود اما اينجا براي مزه دار شدن استفاده ميکنيم) از قبل اسفناج را خرد کرده شسته و حدود 10 دقيقه بخارپز کرده ايم کاملاً آب اسفناج را گرفته ايم روي مواد ريخته و 3 الي 4 دقيقه کاملاً تفت ميدهيم پياز سرخ شده را هم اضافه کرده و کمي تفت ميدهيم زردچوبه اضافه ميکنيم تفت ميدهيم. ادويه مخصوص که از چند نوع ادويه ترکيب شده ميريزيم و تفت ميدهيم اين ادويه ها طعم سبزيجات را بهتر ميکنند البته هر نوع ادويه اي که دوست داشته باشيم ميتوانيم اضافه کنيم ميتوان از زعفران هم استفاده کرد کمي تفت ميدهيم وقتي مواد کاملاً تفت خورد (البته ما قبلاً به اسفناج نمک اضافه کرده ايم) مقداري از مواد را داخل لواش ريخته و به صورت مثلث لواش را ميپيچيم و داخل روغن مايع ميگذاريم وقتي يک طرف آن سرخ شد طرف ديگر را سرخ ميکنيم ميتوان از نان تست هم استفاده کرد به طوري که داخل آن پنير پيتزا ريخته و با دستگاه ساندويج ساز آن را آماده کنيم وقتي سبوسه ها را از داخل روغن بيرون آورديم روي ورقه ميگذاريم تا روغن آن گرفته شود ميتوان نان تست را به ورقه آلومينيومي پيچيده و داخل فر هم گذاشت.
منبع: آشپز ايراني