جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دو نوع املت ساده و خوشمزه
-(2 Body) 
دو نوع املت ساده و خوشمزه
Visitor 386
Category: دنياي فن آوري

املت پنير با گوجه فرنگي

مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
شير 3 – 2 قاشق سوپخوري
فيله گوجه فرنگي خرد شده 2 عدد
پنير پيتزاي رنده شده يک سوم پيمانه
روغن مايع 3 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
سير 1 حبه
جعفري 1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
املت به دو نوع لايه اي و مخلوط تهيه ميشود که ما اينجا املت قارچ را به روش لايه اي و املت پنير و گوجه فرنگي را به روش مخلوط تهيه ميکنيم.
ميتوان به جاي جعفري از شويد و نعناع هم استفاده کرد.
فيله گوجه فرنگي را خرد کرده و داخل روغن تفت ميدهيم.
تخم مرغها را داخل ظرف با چنگال کاملاً هم ميزنيم نمک و فلفل اضافه ميکنيم سير حبه شده و سبزي را به گوجه فرنگي که روي حرارت است اضافه ميکنيم.
شير را به تخم مرغ اضافه ميکنيم و دوباره هم ميزنيم و اين مواد را داخل گوجه فرنگيها ميريزيم و سريع هم ميزنيم وقتي کاملاً گرفت مواد را وسط ظرف جمع ميکنيم و کناره هاي آن را منظم کرده پنير رنده شده را روي آنها ميريزيم و در ظرف را ميگذاريم حرارت را ملايم ميکنيم تا پنير آب شود.
* براي هر تخم مرغ حدودا يک قاشق شير کافيست اگر اندازه تخم مرغ درشت باشد براي هر يک تخم مرغ ميتوان از 5/1 قاشق شير استفاده کرد.

املت قارچ

مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
شير 3 – 2 قاشق غذاخوري
روغن 3 قاشق غذاخوري
نمک، فلفل به ميزان لازم
قارچ ورقه شده 1 پيمانه
پياز خرد و سرخ شده 1 عدد
جعفري 1 قاشق غذاخوري (ميتوان از شويد و نعناع هم استفاده کرد)
طرز تهيه:
روغن را داخل ماهي تابه ميريزيم پياز سرخ شده را اضافه ميکنيم قارچ را هم اضافه ميکنيم تفت ميدهيم شعله را زياد ميکنيم چون اگر شعله کم باشد قارچ آب مي اندازد و حجم آن کم ميشود.
تخم مرغها را در ظرف جداگانه ميشکنيم با چنگال ميزنيم شير را اضافه ميکنيم نمک و فلفل هم اضافه کرده و دوباره ميزنيم در اين حين قارچ را مرتب تفت ميدهيم.
سبزي را به قارچ اضافه ميکنيم مقداري هم نمک و فلفل به قارچها اضافه ميکنيم ميتوان سبزي را به مايع تخم مرغ هم اضافه کرد فرقي نميکند.
يک ماهي تابه را روي حرارت ميگذاريم مقدار خيلي کم روغن ميريزيم حتي ميتوان با برس کف ظرف را چرب کرد. وقتي تابه گرم شد مايع تخم مرغ را داخل آن ميريزيم تابه را طوري ميگردانيم که تمام مواد همه جاي تابه به طور يکسان پخش شود حرارت را ملايم ميکنيم وقتي اين لايه بسته شد و از حالت مايع خارج شد و دور تا دور خمير طلايي شد ماهي تابه را تکان ميدهيم تا مطمئن شويم مواد گرفته و در ماهي تابه به راحتي حرکت ميکند.
مواد را روي مايع به شکل مستطيل ميريزيم و دو طرف مايع را روي مواد برميگردانيم و در ظرف را مي بنديم و به مدت 6 – 5 دقيقه روي حرارت ملايم ميگذاريم خودش را بگيرد . اگر مايع خوب نگرفته باشد موقع تا کردن پاره ميشود.
منبع: آشپز ايراني
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image