جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سيب زميني باميه اي
-(2 Body) 
سيب زميني باميه اي
Visitor 393
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

سيب زميني 500 گرم
آرد الک شده 2 پيمانه
شکر 1 قاشق غذاخوري
کره 34 گرم
تخم مرغ 3 عدد
آب يک و نيم پيمانه
بکينگ پودر 1 قاشق مرباخوري
شير 2 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

کره بايد همان 34 گرم باشد اگر کم و زياد باشد خوب از آب در نمي آيد. تمام مواد طبق استاندارد است و کم و زياد نشود اگر بخواهيم کم يا زياد کنيم بايد همه مواد را با هم تغيير دهيم.
اين غذا يک غذاي مناسب و سالم براي ميان وعده است مخصوصاً براي بچه ها.
سيب زمينيها را آب پز ميکنيم و داغ داغ پوست کنده و از رنده رد ميکنيم تا گلوله نشود.
اگر اين باميه ها را براي کنار نوشيدني مثل شير يا شربت يا آب ميوه استفاده ميکنيد از شکر استفاده کنيد ولي اگر بخواهيد کنار غذا سرو کنيد داخل آن از نمک استفاده کنيد.
ما اينجا چون از شکر استفاده کرديم نمک را از مواد حذف کرديم.
قابلمه را روي حرارت ميگذاريم آب را داخل آن ميريزيم کره را داخل آب مي اندازيم تا کره ذوب شود نياز نيست زياد بماند فقط در حدي که کره ذوب شود کافي است.
بعد از ذوب شدن کره، آرد را به يکباره به آن اضافه ميکنيم.
همزمان بکينگ پودر و شکر (يا نمک) را به سيب زميني اضافه ميکنيم و مخلوط ميکنيم.
تخم مرغها را در ظرف ديگر ميشکنيم و با همزن برقي هم ميزنيم. در حدي که مخلوط شوند کافي است.
آرد را که به آب و کره اضافه کرديم تفت مختصري ميدهيم. در حدي که آب و کره جذب آرد شود کافي است. از روي حرارت برميداريم و مواد را مخلوط ميکنيم چند لحظه ميگذاريم خنک شود.
روغن مايع را داخل ظرفي که ما در اينجا ظرف چدني استفاده ميکنيم ميگذاريم کاملاً داغ شود. روغن بايد مقدارش زياد باشد تا مواد داخل آن شناور باشد.
قيچي را با دستمال کاغذي يا پنبه حتماً چرب ميکنيم.
وقتي آرد کمي سرد شد تخم مرغها را اضافه کرده و با همزن برقي هم ميزنيم. تا حالت گلوله مواد از بين برود.
استفاده از شير الزامي نيست فقط در صورت نياز شير به اندازه لازم اضافه ميکنيم.در صورتي که مواد کمي سفت باشد اضافه ميکنيم.
سيب زميني را هم به مواد اضافه ميکنيم و با قاشق مخلوط ميکنيم بعد مواد را داخل قيف ميريزيم با هر سر ماسوره اي که بخواهيد ميتوانيد به مواد شکل دهيد.
مواد را بعد از اينکه به رنگ دلخواه رسيد از روغن خارج کرده و داخل صافي ميگذاريم تا روغن اضافه آنها گرفته شود.
بعد از هر استفاده سعي کنيد قيچي را کمي چرب کنيد.
روغن که کامل داغ شود مواد داخل قيف را داخل ظرف قيچي ميکنيم.
ميتوان شکلهاي مختلفي به اين مواد داد مثل شکل باميه، پفک، شکل طولي و يا هر شکل دلخواه ديگر.
به اين غذا يا ميان وعده به 2 دليل باميه اي گفته ميشود يکي به دليل اينکه مثل باميه آرد را در يک مرحله به مواد اضافه کرديم و ديگر به خاطر شکل باميه اي آن است.
به هيچ عنوان مواد را داخل روغن هم نميزنيم چون ممکن است به هم بچسبند و پاره شوند. گهگاهي قابلمه را آرام تکان ميدهيم تا مواد به صورت يکنواخت سرخ شوند.
از روغن مخصوص سرخ کردني اضافه ميکنيم.
اگر بخواهيد طعم ملس داشته باشد ميتوانيد 1 قاشق غذاخوري شکر و 1 قاشق چايخوري نمک اضافه کنيد.
اگر روغن در ظرف کم باشد پايين مواد سوخاري ميشود و روي آنها نميپزد پس بايد روغن زياد باشد که مواد کاملاً در آن شناور باشد و حرارت هم بايد ملايم باشد.
منبع: آشپزايراني
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image