جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مارمالاد خرمالو
-(2 Body) 
مارمالاد خرمالو
Visitor 378
Category: دنياي فن آوري
مارمالاد يکي از انوع مرباهاست، فقط حالت ژلاتيني دارد.
مارمالاد را مي توان به همراه بيسکويت، کمي شيريني و يا حتي به همراه انواع نان ها مصرف کرد.
? مواد لازم
? سه عدد خرمالو بزرگ و رسيده
? دو پيمانه شکر
? يک قاشق سوپ خوري پودر ژلاتين
? سه قاشق سوپ خوري آب
? يک چهارم قاشق چاي خوري وانيل

مارمالاد خرمالو

? طرز تهيه
خرمالوها را شسته و پوست آنها را جدا کنيد. آنها را با چاقو خرد کرده و سپس در دستگاه غذاساز بريزيد و له کنيد.
حالا خرمالوهاي له شده را در داخل قابلمه بريزيد و نيم ساعت روي شعله ملايم گاز قرار دهيد.
همزمان در يک کاسه کوچک فلزي سه قاشق سوپ خوري آب ريخته و روي کتري در حال جوش بگذاريد.
پودر ژلاتين را به آن اضافه کنيد و مرتب به هم بزنيد تا پودر ژلاتين با حرارت غير مسقيم کاملاً در آب حل شود.
حالا ژلاتين مايع را به خرمالوها اضافه کنيد، بعد وانيل را بيفزاييد و خوب به هم بزنيد. قابلمه را يک ساعت و نيم روي گاز با حرارت ملايم نگه داريد و هم بزنيد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image