مارمالاد يکي از انوع مرباهاست، فقط حالت ژلاتيني دارد.
مارمالاد را مي توان به همراه بيسکويت، کمي شيريني و يا حتي به همراه انواع نان ها مصرف کرد.
? مواد لازم
? سه عدد خرمالو بزرگ و رسيده
? دو پيمانه شکر
? يک قاشق سوپ خوري پودر ژلاتين
? سه قاشق سوپ خوري آب
? يک چهارم قاشق چاي خوري وانيل
? طرز تهيه
خرمالوها را شسته و پوست آنها را جدا کنيد. آنها را با چاقو خرد کرده و سپس در دستگاه غذاساز بريزيد و له کنيد.
حالا خرمالوهاي له شده را در داخل قابلمه بريزيد و نيم ساعت روي شعله ملايم گاز قرار دهيد.
همزمان در يک کاسه کوچک فلزي سه قاشق سوپ خوري آب ريخته و روي کتري در حال جوش بگذاريد.
پودر ژلاتين را به آن اضافه کنيد و مرتب به هم بزنيد تا پودر ژلاتين با حرارت غير مسقيم کاملاً در آب حل شود.
حالا ژلاتين مايع را به خرمالوها اضافه کنيد، بعد وانيل را بيفزاييد و خوب به هم بزنيد. قابلمه را يک ساعت و نيم روي گاز با حرارت ملايم نگه داريد و هم بزنيد.
منبع:www.vista.ir /ج