مواد لازم:
گوشت قلوه گاه و سردست 500 گرم
جگر سفيد گوسفندي 200 گرم
پياز 4 عدد
نان سنگک 1 عدد
ادويه 3 قاشق سوپخوري
دارچين 2 قاشق سوپخوري
نمک، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
کنجد، خلال بادام، خلال پسته و نعناع خشک براي تزئين
طرز تهيه:
گوشت را با يک عدد پياز، نمک، فلفل و زردچوبه به مدت 1 ساعت ميگذاريم بپزد بعد چرخ ميکنيم. براي جگر سفيد هم به طور جداگانه همين کار را ميکنيم.
گوشت را به حالتي ميپزيم که حدوداً 1 پيمانه از آب آن باقي بماند و اين آب چرب باشد. گوشت چرخ شده را به اندازه يک کف گير برياني يا يک بيضي يا به اندازه يک همبرگر کف دستمان پهن مي کنيم. آب گوشت را کاملاً داغ کرده ايم از روغني که روي آب گوشت هست داخل ظرف روي حرارت مي ريزيم و مواد که به شکل بيضي آماده کرده ايم را داخل ظرف ميگذاريم
تکه اي از نان سنگک را داخل ظرفي ميگذاريم مقداري آب گوشت روي آن مي ريزيم و مقداري دارچين روي آن مي پاشيم گوشت را روي حرارت گذاشته ايم زمان زيادي براي سرخ کردن لازم ندارد چون قبلاً پخته شده فقط در حدي که داغ شود بعد برداشته و روي سنگک بر ميگردانيم. بقيه گوشت را هم همينطور آماده کرده و روي تکه هاي نان ميگذاريم.و بعد با مواد گفته شده تزئين مي کنيم
جگر سفيد را در روغن همراه ادويه تفت ميدهيم و کنار اين برياني سرو ميکنيم.
منبع: آشپز ايراني