مواد لازم:
? دو پيمانه پودر قند
? 5/1 پيمانه كره بادام زميني
? 3 قاشق سوپخوري كره
? 450 گرم شكلات تلخ يا كم شيرين
? 36 عدد كاغذ شكلات كوچك
طرز تهيه:
پودر قند، كره بادام زميني و كره را در ظرفي مخلوط كرده و با همزن برقي بزنيد تا كاملاً يكنواخت و مخلوط شوند. اين مخلوط را در يك قيف خامه با سر گرد ساده بريزيد و كنار بگذاريد.
شكلات را بر روي يك ظرف آب جوش به طريقه «بن ماري» ذوب كنيد. با يك قلم مو يا يك قاشق چايخوري كمي از شكلات ذوب شده را در هر يك از كاغذ شكلات ها بريزيد به صورتي كه سطح داخلي كاغذ شكلاتي شود. آنها را 10 دقيقه در فريزر قرار دهيد تا شكلات بسته شود. در هر يك از كاغذها كمي از مخلوط كره بادام زميني را با قيف بريزيد. با قاشق چايخوري روي آن مقداري از شكلات ذوب شده بريزيد تا روي كره بادام زميني را بپوشاند. دوباره آنها را در فريزر قرار دهيد. بعد از حدود 15 تا 25 دقيقه آماده سرو هستند. براي نگهداري آنها را در ظرف هاي در دار بچينيد و در فريزر نگاه داريد.
منبع: www.vista.ir /ج