? مواد لازم :
? گوشت مغزران بي استخوان گوسفندي نيم کيلو
? سبزي شامل: جعفري، تره، گشنيز، نعناع و ترخان 750گرم
? تخم مرغ 4-3 عدد
? پياز متوسط 2عدد
? ما ست 1قاشق سوپخوري
? جوش شيرين 1 قاشق چايخوري
? نمک و فلفل به مقدار کافي
? طرز تهيه
گوشت را با پياز و 2 ليوان آب مي گذاريم با شعله ملايم پخته شود. سبزي خرد شده را به گوشت تقريباً پخته اضافه مي کنيم تا سبزي همراه با گوشت پخته و آب آنها کشيده شود. مخلوط گوشت و سبزي را پس از کمي خنک شدن چرخ مي کنيم. سپس تخم مرغ ، ماست ، جوش شيرين ، نمک و فلفل را به مايه گوشت اضافه کرده و مايه شامي را خوب ورز مي دهيم تا مايه خاصيت چسبندگي پيدا کند. بعد خمير را به شکل گلوله هاي کوچک در آورده ، سپس آنها را در کف دست پهن کرده و در روغن تقريباً زياد سرخ مي کنيم و در ديس مي چينيم و دور ديس را با گوجه فرنگي و سبزيجات تزيين مي کنيم.
منبع: www.vista.ir