? مواد لازم:
600 گرم گوشت بدون استخوان گوسفند
يک ليوان نخود
يک ليوان لوبيا سفيد
يک ليوان عدس
يک ليوان برنج
150 گرم تره
150 گرم ترخون
? طرز تهيه
حبوبات را شب قبل در آب سرد خيس کنيد از پختن نخود و لوبيا همراه گوشت خودداري کنيد.براي طبخ هميشه از شعلهکم استفاده کنيد و مواد را به آرامي بجوشانيد از جوشش شديد جدا خودداري کنيد.گوشت، لوبيا و نخود را پخته تا اينکه آنها تقريبا پخته باشند و از حالت سفتي خارج شده باشند.گوشت را پس از پختن با مخلوط کن خرد ميکنيد تا بهصورت کاملا خرد شده درآيد، سپس آن را با لوبيا و نخود دريک قابلمه بزرگ ريخته براي مرحله بعدي طبخ آماده کنيد، برنج را هم اضافه کرده بهمدت کافي بجوشانيد تا دانه برنج تقريبا در آش محو شود، اگر از برنج آش استفاده کنيد اين مرحله زودتر انجام خواهد شد و همچنين آش شما قوام بهتري خواهد يافت.در اين مرحله ترخون و تره را خرد کرده با عدس به ديگر مواد اضافه کنيد، نمک به اندازه دلخواه بزنيد و طبخ را روي شعله ملايم ادامه دهيد و مداوم آن را بهم بزنيد.
منبع: www.vista.ir