جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ترشي خشکبار
-(7 Body) 
ترشي خشکبار
Visitor 482
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

قيسي 150 گرم
آلو برقاني 150 گرم
آلبالو و گيلاس خشک از هر کدام 150 گرم
کشمش بيدانه 100 گرم
زغال اخته خشک 100 گرم
زالزالک خشک 100 گرم
برگه زردآلو 50 گرم
مغز گردو 50 گرم
آلو بخارا 50 گرم
مغز يا گل ليمو عماني 50 گرم
هل سبز و سفيد 10 عدد
گل ميخک 5 عدد
چوب دارچين 4 تا 5 تکه
شکر قهوه اي 50 گرم
سرکه سفيد يک استکان
آب انار يک ليتر
نمک به ميزان لازم
خرما 50 گرم

طرز تهيه:

در صورت دلخواه خلال ميتوانيد از کمي خلال پرتقال يا نارنج شيرين شده هم براي عطر ترشي استفاده کنيد.
يا به ترتيبي که مواد سفت تر هستند داخل شيشه ميريزيم يا به صورت مخلوط ميريزيم که موقع مصرف کردن هم از همه مواد برداريم.
گردوها را قبلا به مدت يک ساعت داخل آب ولرم خيس کرده و دو بار آبش را عوض ميکنيم بعد روي پارچه ميريزيم تا خشک شود.
خرما هم خرماي خشک باشد و رطب نباشد چون رطب له ميشود و رنگش برميگردد.
زالزالک را ميتوانيم خودمان خشک کنيم.
ميتوان از کشمش پلويي يا سبز استفاده کرد اما بايد بي دانه باشد.
موردي که ميتوانيد از اين ترشي حذف کنيد مغز ليمو يا گل ليمو است اما اگر حذف نکنيد بهتر است.
همه مواد را داخل شيشه ميريزيم.
روي شيشه بايد کمي خالي بماند چون مواد وقتي داخل سرکه بمانند حجم آنها زياد ميشود.
دانه هاي انار را داخل مخلوط کن ميريزيم بعد صاف ميکنيم و با سرکه سفيد ميجوشانيم و وقتي همه مواد را داخل شيشه ريختيم روي آنها ميريزيم و در شيشه را ميبنديم.
ترشي داخل يخچال در عرض يک هفته آماده ميشود اما بعد از دو سه روز بايد سر بزنيم و اگر سرکه يا آب انار نياز داشت دوباره اضافه کنيم.
منبع:Ashpazkhuneh.persianblog.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image