جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آپلاق
-(2 Body) 
آپلاق
Visitor 726
Category: دنياي فن آوري
غذاي بين الملل

مواد لازم:

ماکاروني فرم دار آبکش شده 1بسته
قارچ 200 گرم
گوشت چرخ کرده 250 گرم
نخود فرنگي نصف پيمانه
فلفل دلمه اي متوسط 2 عدد
آرد گندم 2 قاشق غذاخوري
کره 50 گرم
پياز نگيني خرد شده 1 عدد
هويج نگيني خرد شده 1 عدد
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
شير 1 پيمانه
نمک، فلفل، ادويه و آويشن به ميزان لازم

طرز تهيه:

براي اين غذا نياز به سس سفيد داريم. سس سفيد يا بشامل به ترتيب زير درست ميشود:
کره را داخل ظرف مي ريزيم و روي حرارت ميگذاريم تا کامل داغ شود اما نبايد کره بسوزد و طعم آن عوض شود. بعد از ذوب شدن کره آرد را با نمک و فلفل سفيد مخلوط مي کنيم. فلفل سفيد را به اين خاطر اضافه مي کنيم که رنگ سس عوض نشود. اين سس در بيشتر غذاهاي پنير دار استفاده ميشود به جز پيتزا که خودش خمير دارد.
آرد را به کره اضافه مي کنيم و هم ميزنيم تا کاملاً مخلوط شود بعد از اينکه کاملاً مخلوط شد شير سرد را اضافه مي کنيم و مثل فرني خوب هم ميزنيم تا دانه هاي جوش در اطراف ظرف مشاهده شود بعد از روي حرارت برميداريم اما از هم زدن دست نمي کشيم و تا مدتي مرتب هم مي زنيم.
اگر ديديد که موقع تفت دادن آرد سفت مي شود سريع از روي حرارت برداريد بعد شير را اضافه کنيد.
براي تهيه غذا پياز را داخل ظرفي ريخته و روغن را اضافه مي کنيم و روي حرارت مي گذاريم. فلفل دلمه اي بايد به صورت نگيني خرد شود يعني به شکل مکعب.
مي توان مقدار فلفل دلمه اي را کمتر هم کرد حدود 1 پيمانه باشد کافي است.
ظرف حاوي پياز را روي حرارت چند بار تکان مي دهيم تا پياز به صورت يکنواخت سرخ شود.
قارچها را تميز مي شوييم قارچ را هيچ وقت داخل آب خيس نکنيد چون حالت اسفنجي دارد اگر زياد خيس شود آب را به خودش جذب مي کند.
وقتي پياز سبک شد از روي حرارت برمي داريم و ادويه ها را يکباره اضافه مي کنيم رب را هم اضافه مي کنيم. گوشت را هم اضافه مي کنيم و داخل مواد باز مي کنيم.
وقتي که ظرف روي حرارت است اگر گوشت را اضافه کنيم گوشت گلوله مي شود.
دوباره روي حرارت مي گذاريم فلفل دلمه اي خرد شده و نخود فرنگي را هم اضافه مي کنيم به همراه هويج که حتماً در اين غذا بايد باشد.
هميشه سعي کنيد با وسط چاقو کار کنيد چون کار کردن با نوک چاقو سرعت عمل را کم مي کند.
قارچ خرد شده را هم اضافه مي کنيم تقريباً 1 پيمانه آب به مواد اضافه ميکنيم و کمي مخلوط مي کنيم ته ظرف پرکس را حتماً چرب ميکنيم مقداري از سس سفيد را ته ظرف پرکس مي ريزيم و صاف مي کنيم پاستا را داخل ظرف مي ريزيم اين غذا بايد کمي آبدار باشد.
مواد آماده شده را روي پاستا مي ريزيم تمام آبي که در ظرف هست را هم اضافه مي کنيم روي مواد را با سس سفيد پوشش مي دهيم روي مواد را با ورقه پنير پيتزا يا پنير پيتزاي رنده شده کامل مي پوشانيم داخل فر به مدت 45 دقيقه طبقه وسط با حرارت 180 درجه سانتي گراد يا 350 درجه فارنهايد ميگذاريم که فر را از قبل به مدت يک ربع گرم کرده ايم.
اگر از مواد اضافه بماند ميتوانيد با پاستا مخلوط کنيد و تخم مرغ بزنيد و کوکوي پاستا درست کنيد. غذا را در همان ظرفي که پخته سر سفره مي آوريم و با گلي از گوجه فرنگي تزئين مي کنيم.
ميتوانيم روي غذا فويل هم بپيچيم تا اگر احياناً حرارت فر زياد بود پنير خشک نشود.
اين غذا به صورت گرم سرو ميشود و اگر با سس کچاب سرو شود خوشمزه تر مي شود.
منبع: آشپز ايراني
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image