مواد لازم:
شقاقل : 1000 گرم
شکر : 1000 گرم
طرز تهيه:
شقاقل را بشوئيد و دو روز در آب سرد بخيسانيد و روزي سه بار آبش را عوض کنيد. سپس پوستش را با چاقو پاک نموده آب را جوش آورده شقاقل ها را مدت يکساعت بجوشانيد.
آنگاه آبش را مجدداً عوض، نموده يکبار ديگر جوش داده خوب که شقاقلها پخته شد، از روي آتش برداشته باز مدت دو روز در آب سرد بخيسانيد و در طي اين دو روز باز روزي سه بار آبش را عوض کنيد.
سپس شکر را مات نموده، شقاقل را از آب بيرون آورده در شکر مات شده ريخته مدت يک الي يک ساعت و نيم بجوشانيد. در آخر کار مقداري گلاب و هل به آن اضافه کنيد.
منبع:www.vista.ir /ج