ميزان فسفر اين جانور بسيار زياد است و اگر درست پخته شود لذيذ خواهد بود.تجربه نشان داده است که کودکان نيز اين غذا را درست دارند.قبل از خواندن دستور پخت «پلو ميگو» يک کار را فراموش نکنيد. حتماً ميگوها را در آب بجوشانيد.اين کار باعث ميشود که بوهاي نامطبوع آن براي هميشه از بين برود. حالا «پلوميگو» را بر طبق دستور تهيه کنيد و لذت ببريد.
? مواد لازم:
? برنج خيس کرده 3 پيمانه
? ميگوي پاک کرده 500 گرم
? پياز خرد شده 2 عدد
? سبزي ساطوري 250 گرم
? زردچوبه، نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
? طرز تهيه
ابتدا برنج را به همراه 5 پيمانه آب و مقدار نمک در ظرف ريخته و روي حرارت قرار دهيد. پس از به جوش آمدن، برنج را آبکش نماييد، در ظرف ديگري پياز را کمي تفت دهيد تا طلايي شود. سپس ميگو را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه به پياز اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهيد.
پس از 5 دقيقه مواد را از داخل ماهيتابه خارج کرده و سبزي را در باقيمانده روغن تفت داده و مجدداً ميگو را با پياز به ماهيتابه برگردانده و زير و رو کنيد. برنج آماده شده را درون ظرفي ريخته و مايه ميگوي آماده شده را بين برنج ريخته، در ظرف را گذاشته و دمکن را روي ظرف قرار دهيد و اجازه دهيد برنج کاملاً دم بکشد.
منبع:www.vista.ir