? مواد لازم:
تخم مرغ : 3 عدد
شکر : 0.25 قاشق سوپخوري
ماست ساده کم چرب : 1 فنجان
جوش شيرين : 1 قاشق مربا خوري
نمک : 2 قاشق مربا خوري
کره : 0.5 فنجان
آب : 0.25 فنجان
آرد سفيد : 6 فنجان
روغن : 0.5 ليتر
? طرز تهيه
شکر و تخم مرغ را مخلوط کرده ميزنيم و کره نرم شده را هم داخل آن مينمائيم.
جوش شيرين را در ماست حل نموده داخل تخم مرغ و شکر و کره مينمائيم.
آب و آرد را به مايه اضافه ميکنيم
اين خمير بايد به مدت يک ساعت و نيم بماند.
مايهاي که وسط پيروشکي ميگذاريم انواع و اقسام دارد ميتوانيم از تخم مرغ پخته و پنير و جعفري استفاده کنيم. ميتوانيم از گوشت چرخ شده و تخم مرغ پخته و جعفري و آبليمو و سس گوجه فرنگي و ادويه مايه بسيار خوبي درست کرد که بسته به مايع داخل آن اسم پيراشکي هم مشخص ميشود.
خمير را به چانههاي خيلي کوچک در ميآوريم و آن را با دست باز ميکنيم.
مايه مورد نظر را در وسط آن ميگذاريم.
در قابلمه گودي که عميق باشد مقدار زيادي روغن ميريزيم و آنها را در روغن سرخ ميکنيم.
حرارت چراغ را کم ميکنيم تا پيراشکي کاملاً مغز پخت شود
از روغن بيرون آورده و سر ميز ميبريم.
منبع: www.vista.ir