? مواد لازم براي 6 نفر:
? گوشت مغز ران گوسفند يا گوساله بدون استخوان: يک کيلو
? روغن: 150 گرم(يک پيمانه سرخالي)
? پياز سرخ کرده: 2 تا 3 قاشق سوپخوري
? سير: 2 تا 3 دانه
? گوجه فرنگي: نيم کيلو
? فلفل سبز دلمه: 3 تا 4 عدد
? آرد: يک قاشق سوپخوري
? رب گوجه فرنگي: دو قاشق غذاخوري
? آب:2تا3 ليوان
? طرز تهيه:
گوشت را بهشکل مکعبهاي کوچک ميبريم و ميشوييم با پياز سرخ کرده و سير خرد شده را در داخل ظرفي ريخته روي حرارت ملايم ميگذاريم و در ظرف را ميبنديم تا آب گوشت کاملا کشيده شود. بعد 2 تا 3 ليوان آب ميريزيم. ميگذاريم گوشت بپزد ولي زياد نبايد له شود.
فلفل را خرد کرده داخل گوشت ميريزيم. بعد از چند جوش آرد را در يکي دو قاشق روغن کمي سرخ ميکنيم با رب گوجه فرنگي داخل ظرف گوشت ريخته و به هم ميزنيم و ميگذاريم آب گوشت کاملا تبخير شود.
روي گوجه فرنگيها مقداري آب جوش ريخته پوست آنها را ميگيريم و گوجه فرنگيها را خرد کرده تخم آنها را جدا مينماييم و داخل ظرف گوشت با ساير مواد يکي دو جوش ميدهيم بهطوريکه گوجه فرنگيها له نشوند بهقدر کافي نمک و فلفل زده بعد از دو سه جوش در ظرف ميکشيم.
منبع:www.vista.ir /ج