مواد لازم:
سيب سالم: 1 کيلو
شکر: 1 کيلو
آبليمو: 1 قاشق غذاخوري
گلاب: 1 استکان سرخالي
طرز تهيه:
سيبها را شسته، وسط آنها را با چاقوي مخصوص خالي ميکنيم و با پوست در قابلمه? لعابي ميريزيم و با آب روي سيبها را ميپوشانيم. سپس با حرارت ملايم، سيبها را کمي ميپزيم تا جائي که له نشود و پوست آنها نترکد. وقتي سيبها کمي پخته شد شکر را در آب ريخته ميگذاريم تا قوان بيايد (شکر را بايد يکجا بريزيم که سريع قوام بيايد و سيبها له نشوند) در آخر آبليمو و گلاب را اضافه ميکنيم و گاز را خاموش ميکنيم.در صورت تمايل ميتوانيم کمي رنگ خوارکي به مربا اضافه کنيم و وسط سيبها را با بادام يا گردو تزئين ميکنيم.
منبع:www.vista.ir /ج