مواد لازم:
زرد آلو : 1000 گرم
شکر : 500 گرم
آهک : قدري
هل : قدري
گلاب : 2 قاشق سوپخوري
سفيده تخم مرغ : 1 عدد
طرز تهيه:
آب را جوش آورده آلوزردها را در آن ريخته پوستش را بکنيد. مواظب باشيد دمش کنده نشود، سپس قدري آهک در آب سرد ريخته و همش بزنيد. همين که ته نشين شد، آب زلالش را صاف کرده روي آلو زرد بريزيد و بگذاريد يکساعت بماند. سپس آهک را دور ريخته روي آلوها آب شيرين بريزيد و دو سه بار بشوئيد ولي مواظب باشيد صدمهاي به آلوها نرسد.
چرک شکر را باسفيده تخم مرغ گرفته، صافش نمائيد ، دو جوش که زد آلوزردها را در شکر بريزيد و روي آتش ملايم بجوشانيد. همين که شکر کمي قوام گرفت، قدري هل و گلاب به آن مخلوط کرده يک جوش که زد ان را برداريد.
منبع:www.vista.ir /ج