? مواد لازم براي هشت تا 10 نفر
? ربع فنجان کره
? يک کيلو و 360 گرم مرغ (به هشت يا 10 قطعه تقسيم شود)
? يک عدد پياز بزرگ
? شش حبه سير
? ربع فنجان رب گوجه فرنگي
? 425 گرم گوجه فرنگي خرد شده
? سه عدد هويج متوسط (رنده شده)
? دو عدد ميخک کامل
? جوز هندي
? زيره سبز
? پودر گشنيز
? نمک و فلفل
? چهار فنجان آب گرم
? يک عدد عصاره مرغ
? يک و نيم فنجان برنج
? ربع فنجان کشمش
? ربع فنجان بادام بوداده
? مواد لازم براي تهيه ادويه
? نصف قاشق چايخوري زعفران
? ربع قاشق چايخوري پودر هل سبز
? نصف قاشق چايخوري دارچين
? نصف قاشق چايخوري مخلوط ادويه
? ربع قاشق چايخوري فلفل سفيد
? نصف قاشق چايخوري پودر ليمو عماني
? طرزتهيه:
کره را در ظرفي ريخته و روي حرارت قرار دهيد تا ذوب شود. سپس مرغ و پياز را به آن اضافه کنيد تا سرخ شوند. رب گوجه را به آن افزوده و دو دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد.
گوجه فرنگي، هويج، ميخک، ادويه، نمک و فلفل را به آن افزوده و چند دقيقه سرخ کنيد. سپس آب و عصاره مرغ را به آن بيفزاييد.
پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنيد و اجازه دهيد تا مواد، نيم ساعت پخته شوند. برنج را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنيد. در ظرف را گذاشته و اجازه دهيد به مدت 35 الي 40 دقيقه پخته شود.
برنج را در ظرف کشيده، مرغ ها را روي آن قرار داده و با بادام تزئين کنيد.
منبع:www.vista.ir /ج