? مواد لازم
? نصف فنجان آرد
? يک فنجان نان خرد شده
? يک قاشق غذاخوري ريحان خشک شده
? يک قاشق غذاخوري نمک
? دو قاشق غذاخوري پنير پارمسان رنده شده
? نصف فنجان کره مارگارين ذوب شده
? نصف فنجان شير
? کمي فلفل سياه
? پنج عدد بال مرغ
? مواد لازم براي تهيه سس
? يک و نيم فنجان بادام زميني بوداده آسياب شده
? يک عدد سير له شده
? دو قاشق غذاخوري زنجبيل له شده
? يک قاشق چايخوري تمر هندي
? شش قاشق غذاخوري روغن زيتون
? يک قاشق غذاخوري آب ليمو ترش
? نصف قاشق چايخوري فلفل قرمز
? زمان پخت: 26 دقيقه
? طرز تهيه
در يک ظرف بزرگ، آرد، خرده هاي نان، ريحان و پنير پارمسان را ريخته و هم بزنيد. در ظرفي ديگر شير، نمک و فلفل سياه را با يکديگر مخلوط کرده و آنها را با بال مرغ آغشته کنيد. سپس بال مرغ را در ظرف حاوي مخلوط آرد، خرده هاي نان و... قرار دهيد، طوري که تمام سطوح بال ها به مواد درون ظرف آغشته شود. سپس کمي کره به آن ماليده و در فر با دماي 375 درجه به مدت 20 دقيقه قرار دهيد.
در اين فاصله بادام زميني، سير و زنجبيل را در ظرف کوچکي ريخته و هم بزنيد و سپس ساير مواد را به آن بيفزاييد. سس را در ظرف بزرگي ريخته و بال هاي برشته را در آن قرار دهيد و با کمي سبزي آن را تزئين کنيد.
منبع: www.vista.ir /ج