مواد لازم:
تخم مرغ: 4 عدد
شكر: 75 گرم
آرد: 65 گرم
پودر كاكائو: 10 گرم
كره ي آب كرده: 25 گرم
مواد مياني:
خامه ي زده شده: بين 200 تا 300 گرم
گيلاس تازه يا كمپوت شده: 1 فنجان
طرز تهيه رولت:
زرده و سفيده ي تخم مرغ ها را از هم جدا كنيد.
زرده ها را با شكر آنقدر بزنيد تا سفيد و كشدار شود.
سپس آرد و كاكائو را روي الك آن كنيد و هم بزنيد. كره ي آب كرده را نيز به اين مواد بيفزاييد.
سفيده ها را در ظرفي جداگانه بزنيد.
مخلوط زرده و آرد را به سفيده ي زده شده اضافه كنيد و مواد را آرام با قاشق با هم مخلوط كنيد.
مايه را در يك سيني به ابعاد 25 در 35 بريزيد و در فري با درجه ي حرارت 220 درجه ي سانتيگراد، 7 دقيقه يا تا زماني كه با فشار دادن انگشت روي كيك، كيك به صورت ارتجاعي به سمت بالا برگردد، بپزيد.
پس از اين مدت، آن را از فر خارج كنيد و اطراف كيك را با چاقو از قالب جدا كنيد.
روي سطح كيك را كاكائوي الك كرده بريزيد و آن را روي كاغذ روغني برگردانيد. كاغذ روغني پشت كيك را جدا كنيد و با كمك كاغذ روغني زير كيك آن را از عرض لوله كنيد و بگذاريد در همان حالت خنك شود.
سپس رولت را باز كنيد و خامه ي زده شده و گيلاس هاي هسته گرفته و نصف شده را ميان آن قرار دهيد و دوباره رولت را لوله كنيد.
سپس رولت را به قطعات دلخواه برش بزنيد.
منبع: ماهنامه هنر آشپزي شماره 36/خ