کافي شاپ با هوتن نقيب لاهوتي
مواد لازم :
آلبالوي تازه: 250گرم
آب سرد: 1پيمانه
نمک: 1قاشق چايخوري
بستني وانيلي: 4اسکوپ (توپک)
خامه:به ميزان لازم براي تزيين
طرز تهيه :
براي تهيه اين نوع گلاسه بايد آب ميوه طبيعي داشت و سپس بستني را به آن افزود .براي تهيه آب ميوه ابتدا آلبالوي تازه را ازدرون مخلوط کن بريزيد تا به شکل پوره درآيد بهتراست . براي خنک ترشدن گلاسه قبل ازاستفاده از آلبالو آن را 2تا3ساعت درون فريزربگذاريد تا به صورت يخ زده در آيد.
آب سرد را به پوره آلبالو اضافه کنيد و کاملاً با هم مخلوط کنيد.نمک را به مخلوط بيفزاييد و دوباره مواد را با يکديگر مخلوط نماييد.
بعد ازاينکه آب ميوه کاملاً آماده شد ،ليوان يا جام مورد نظر براي سرو گلاسه را با چهاراسکوپ (توپک)بستني وانيلي پر کنيد و با مخلوط آب آلبالو به آرامي ليوان يا جام را پرکنيد تا رنگ بندي گلاسه کاملاً حفظ شود درآخرمي توانيد براي تزيين از خامه و دانه هاي آلبالو استفاده کنيد.
منبع: مجله سرآشپز - شماره21